Γυναικολόγος: «Όταν ανοίγεις τα πόδια σου αλλού κι αλλού, δεν φοβάσαι! Εδώ σε έπιασαν οι ντροπές;»

Γυναικολόγος: «Όταν ανοίγεις τα πόδια σου αλλού κι αλλού, δεν φοβάσαι! Εδώ σε έπιασαν οι ντροπές;»

Η δικιά μου ιστορία διαδραματίστηκε πολλά χρόνια πριν, δεν πρόκειται να την ξεχάσω όμως ποτέ γιατί τραυμάτισε κάθε μελλοντική μου επίσκεψη σε κάθε γυναικολόγο! Φοιτήτρια λοιπόν, μακριά από το σπίτι μου, σε ένα νησί και λίγο καιρό μετά την πρώτη μου ολοκληρωμένη σχέση, χρειάστηκε να επισκεφτώ έναν γυναικολόγο γιατί είχα κάτι μικροενοχλήσεις! Ρωτώντας, μου συνέστησαν να πάω στην καλύτερη γυναικολόγο του νησιού! Ωραία, σκέφτηκα, είναι και γυναίκα άρα θα νιώσω πιο άνετα! Που να φανταστώ!

Φτάνω στο ιατρείο της ένα απόγευμα, το οποίο έμοιαζε σαν σπίτι βγαλμένο από άλλη δεκαετία ή σαν λέσχη και με πολύ κόσμο στην αναμονή! Αφού ήρθε η σειρά μου, με φωνάζει στο εξεταστήριο χωρίς να με πολύ κοιτάξει καν, μου λέει να κάτσω στην καρέκλα και προσπαθώ να βρω ευκαιρία να της μιλήσω!

Δείτε επίσης: «Θέλουμε να το παίξουμε χειραφετημένες αλλά ένα προφυλακτικό δεν βάζουμε!»

Ήταν μεγάλη σε ηλικία και δεν μου θύμιζε σε τίποτα γιατρό! Εμφανώς φοβισμένη εγώ, από την εμπειρία της πρώτης φοράς (θυμάμαι τα πόδια μου έτρεμαν) βρίσκω το θάρρος να της πω ότι είναι η πρώτη μου φορά σε γυναικολόγο και θα ήθελα να μου εξηγήσει τι θα κάνουμε διότι φοβάμαι! Κ τότε ήρθε η επίθεση! Σηκώνει το βλέμμα της (τότε φιλοτιμήθηκε να με κοιτάξει) και μου βάζει τις φωνές και μου λέει: «Όταν ανοίγεις τα πόδια σου αλλού και αλλού δεν φοβάσαι!; Εδώ σε έπιασαν οι ντροπές υποτίθεται; Δεν ντρέπεσαι; Τι είσαι παιδάκι και θες και επεξηγήσεις;»

Εγώ έπαθα σοκ! Της λέω δεν καταλαβαίνω γιατί μου μιλάτε έτσι, και αφού συνέχισε το παραλήρημα της με έδιωξε!!! Της απάντησα πως φυσικά και θα φύγω και δεν δέχομαι να με εξετάσει! Και κάπως έτσι ορκίστηκα ότι δεν θα πάω ποτέ ξανά σε γυναίκα γυναικολόγο και ακόμα μετανιώνω που δεν την κατήγγειλα! Η πρώτη φορά στον γυναικολόγο είναι κατά την γνώμη μου πολύ σημαντική, για αυτό καλό είναι να συμβουλευτείτε κάποιον που εμπιστεύεστε πραγματικά!

S_love

Πηγή:ampa.lifo.gr


Θέλεις να μας πεις την ιστορία σου;

Στείλε μας την ιστορία σου στην φόρμα μας και εμείς υποσχόμαστε να τη δημοσιεύσουμε ανώνυμα!

Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια