Δήμητρα Κατσαφάδου: «Κυρίως κοιμάμαι στο χαλί μου, γιατί υπάρχει γείωση»

Δήμητρα Κατσαφάδου: «Κυρίως κοιμάμαι στο χαλί μου, γιατί υπάρχει γείωση»

ΗΔήμητρα Κατσαφάδου είναι η γυναίκα που έγινε γνωστή μέσα από τη φράση της «εκεί που η μαγεία της φύσης συναντά την ψυχολογία της ύλης» και την εταιρία που έχει δημιουργήσει με καλλυντικά.

Η γνωστή επιχειρηματίας καλλυντικών μίλησε σήμερα στην κάμερά της εκπομπής «Πρωινό» και αναφέρθηκε στην αδυναμία που έχει στα αδέσποτα σκυλιά, αλλά και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε για αυτό το λόγο στο παλιό της σπίτι το οποίο βρισκόταν στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής.

«Με είχαν πετάξει έξω από το σπίτι στην Αγία Παρασκευή επειδή μάζευα όλα τα αδέσποτα στην πολυκατοικία. Πήγα σε ένα εκκλησάκι και είδα τον Άγιο Νεκτάριο και ζήτησα να με βοηθήσει να βρω κτήμα και την άλλη μέρα το βρήκα. Έκανα τάμα στον άγιο», είπε χαρακτηριστικά.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στον πρώην σύζυγό της με τον οποίο διατηρούν άψογες σχέσεις αλλά καθώς επίσης και στον λόγο δεν βρίσκεται σε σχέση αυτή την περίοδο.

«Αγάπησα τον πρώην σύζυγό μου και ακόμα τον αγαπώ γιατί είχε περάσει καρκίνο και το ξεπέρασε και είπα εγώ θα είμαι δίπλα του χωρίς να κάνω οικογένεια. Υπήρξε ένα σοβαρό θέμα και χωρίσαμε. Εγώ θέλω να υιοθετήσω παιδάκια. Πολύ δύσκολο να βρω άνθρωπο να γίνει πατέρας των παιδιών μου γιατί υπηρετώ την επιστήμη μου και δεν αντέχει κάποιος άνθρωπος να είμαι non stop και workaholic», τόνισε.

Η Δήμητρα Κατσαφάδου ξενάγησε την κάμερα της εκπομπής στην υπερπολυτελή κρεβατοκάμαρά της την οποία όμως δεν χρησιμοποιεί διότι κοιμάται όπως λέει χαρακτηριστικά, στο χαλί.

«Κυρίως κοιμάμαι στο χαλί μου. Μου αρέσει καλύτερα γιατί υπάρχει γείωση, μου αρέσει να γειώνομαι, να γίνομαι ένα με τη φύση. Όλα αυτά τα ψωνίστικα δεν τα μπορώ», δήλωσε η επιχειρηματίας.

Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια