Δαλάι Λάμα: Φιλάει ένα μικρό αγόρι στο στόμα και του ζητά να «ρουφήξει» τη γλώσσα του

Δαλάι Λάμα: Φιλάει ένα μικρό αγόρι στο στόμα και του ζητά να «ρουφήξει» τη γλώσσα του

Ένα βίντεο με τον Δαλάι Λάμα να φιλάει ένα αγόρι από την Ινδία προκάλεσε οργή και διεθνή κατακραυγή. Ο πνευματικός ηγέτης του Θιβέτ φάνηκε μάλιστα να ζητά από το αγόρι να «ρουφήξει τη γλώσσα του».

Ο Δαλάι Λάμα εθεάθη να διεξάγει μια θρησκευτική τελετή περιτριγυρισμένος από άλλους. Στη συνέχεια, ένα αγόρι με κίτρινο μπλουζάκι φαίνεται να περιμένει κάτω από τη σκηνή, με μια γυναίκα να το καλεί να πλησιάσει.

Καθώς το αγόρι πλησιάζει, ο Δαλάι Λάμα δείχνει το δεξί του μάγουλο και το προτρέπει να τον φιλήσει. Το αγόρι συγκινημένο, φιλάει τον Δαλάι Λάμα και τον αγκαλιάζει.

Ο πνευματικός ηγέτης του Θιβέτ έρχεται στη συνέχεια πρόσωπο με πρόσωπο με το αγόρι, του δείχνει το στόμα του και το προτρέπει να τον φιλήσει.

Αμέσως μετά, ο Δαλάι Λάμα καλεί το αγόρι να ρουφήξει τη γλώσσα του, πράγμα που το αγόρι κάνει!


Τα ξένα μέσα ενημέρωσης “καταδίκασαν” τον πνευματικό ηγέτη του Θιβέτ και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης “καταδίκασαν” τη συμπεριφορά. Μετά τον σάλο, ο Δαλάι Λάμα ζήτησε συγγνώμη από το παιδί και τους γονείς του για την ανάρμοστη αυτή συμπεριφορά στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter.

Ωστόσο, ο ίδιος ο Δαλάι Λάμα, έχει πει ότι συχνά “κάνει πλάκα με τους ανθρώπους που τον επισκέπτονται” και αυτό το περιστατικό ήταν μια τέτοια περίπτωση.

Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια