Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Σχεδίαζε να διαφύγει στο εξωτερικό ο 32χρονος πιλότος

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Σχεδίαζε να διαφύγει στο εξωτερικό ο 32χρονος πιλότος

Ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος, ο σύζυγος της 20χρονης Καρολάιν Κράουτς, είναι σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η αστυνομία και τα οποία κρίνονται επαρκή, ο δολοφόνος της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί «έδεσαν» την υπόθεση αποδεικνύοντας πως δολοφόνος είναι ο 32χρονος σύζυγος της κοπέλας.

Σχεδόν έξι ώρες μετά την μεταφορά του –κατεπειγόντως από την Αλόννησο όπου βρισκόταν για το τρισάγιο της Κάρολαϊν- ο 32χρονος πιλότος δεν έχει σύμφωνα με πληροφορίες απαντήσεις στα ερωτήματα των αστυνομικών για την δολοφονία στα Γλυκά Νερά.

Όταν το πρωί της Πέμπτης (17/06) έγινε γνωστό πως η Αστυνομία πήγε με ελικόπτερο στην Αλόννησο για να πάρει τον σύζυγο της Καρολάιν προκειμένου να δώσει συμπληρωματική κατάθεση, ήταν βέβαιο πως η υπόθεση ήταν έναν βήμα πριν την εξιχνίαση.

Σημαντικό στοιχείο αποτελεί το γεγονός πως η μεταφορά με ελικόπτερο, δεν είναι μια συνήθης διαδικασία που ακολουθείται από την Αστυνομία, για να παραλάβει ένα απλό μάρτυρα. Οι Αρχές, προέβησαν σε αυτή την ενέργεια, καθώς είχαν πληροφορίες ότι ο 32χρονος σχεδίαζε να διαφύγει στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Τουρκία.

Για το λόγο αυτό έστειλε ελικόπτερο από την Αθήνα που παρέλαβε τον 32χρονο και τον μετέφερε μέσα σε λίγη ώρα στη ΓΑΔΑ.

Από την ανάλυση που έγινε στο βιομετρικό ρολόι της Καρολάιν αποδείχτηκε πως τα στοιχεία που είχε καταθέσει ο 32χρονος ήταν σε πλήρη αντίθεση με τα δεδομένα που καταγράφηκαν από τα κινητά και το βιομετρικό ρολόι της 20χρονης.

Οι αστυνομικοί φυσικά δεν του είπαν ότι είναι ύποπτος και πως υπάρχουν στοιχεία εναντίον του. Αντιθέτως, του είπαν πως υπάρχει ένα άτομο το οποίο έχει συλληφθεί και πρέπει να πάει άμεσα στην Αθήνα για να το αναγνωρίσει.

Στην ερώτηση της μητέρας της Καρολάιν στον Μπάμπη, «γιατί σε παίρνει η Αστυνομία;», εκείνος απάντησε πως υπάρχουν νέα στοιχεία και πως πρέπει να σπεύσει για να αναγνωρίσει έναν ύποπτο.

Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια