Δράστης του διπλού φονικού στη Μακρινίτσα: «Για ποιο λόγο να ζητήσω συγγνώμη»

Δράστης του διπλού φονικού στη Μακρινίτσα: «Για ποιο λόγο να ζητήσω συγγνώμη»

Ο διορισμός πραγματογνώμονα προκειμένου να αποφανθεί εάν ο 31χρονος φερόμενος ως δράστης του διπλού φονικού στη Μακρινίτσα, που μαχαίρωσε θανάσιμα την 28χρονη εν διαστάσει σύζυγό του και τον 30χρονο αδελφό της, είχε συνείδηση των πράξεων του, έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr η απόφαση του πραγματογνώμονα θα κρίνει εάν ο 31χρονος θα προφυλακιστεί στις Φυλακές Κορυδαλλού ή στο Ψυχιατρείο των Φυλακών.

Την ίδια ώρα ο δικηγόρος του Δημήτρης Βούλγαρης ζήτησε την παρακολούθηση του φερόμενου ως δράστη από ειδικούς. Σύμφωνα με τον κ. Βούλγαρη, ούτε ενώπιον του ανακριτή είχε συνείδηση του τι ακριβώς συμβαίνει. «Στα δικαστήρια ρωτούσε αν θα είναι εκεί ο Γιώργος και έλεγε ότι τη σύζυγό του αποκλείεται να την αφήσουν να είναι εκεί αφού θα κρατά το παιδί», σημείωσε.

Στον ανακριτή, επανέλαβε τα όσα είχε πει στους αστυνομικούς «έχω ένα μαύρο πέπλο» και διερωτήθηκε γιατί πρέπει να ζητήσει συγγνώμη καθώς θεωρούσε πώς δεν έχει πράξει κάτι κακό.

«Θυμάμαι μόνο ότι έσπασα το τζάμι της πόρτας… Η πεθερά μου φώναζε ότι θα με κλείσει στο ψυχιατρείο. Μετά δεν θυμάμαι τι έγινε», είπε μεταξύ άλλων και συνέχισε: «Φεύγοντας συνάντησα τον αδελφό της γυναίκας μου και τον έσπρωξα, αφού δεν βρήκα το παιδί μου στο σπίτι».