Επίθεση με βιτριόλι: Αυτή είναι η 88χρονη χαρτορίχτρα με τα ματζούνια! Είχε καταδικαστεί παλαιότερα για απάτη!

Επίθεση με βιτριόλι: Αυτή είναι η  88χρονη χαρτορίχτρα με τα ματζούνια! Είχε καταδικαστεί παλαιότερα για απάτη!

Η Αργυρώ Χατζιάδη είναι η χαρτορίχτρα που χειραγωγούσε την Έφη Κακαράντζουλα – Έχει καταδικαστεί σε 15 χρόνια φυλακή, όμως συνεχίζει τη δράση της – Από τα χαρτιά και τα ματζούνια, στην επίθεση με βιτριόλι

Σοκ έχουν προκαλέσει οι αποκαλύψεις για την Έφη Κακαράντζουλα, τη γυναίκα που διέπραξε την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, καταστρέφοντας το πρόσωπο και τη ζωή της.

Η 36χρονη φέρεται να μιλούσε για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα με ένα μέντιουμ, μια χαρτορίχτρα, η οποία εκμεταλλευόταν την ευπιστία και την αφέλειά της και τη φλόμωνε με ψέματα και αποκυήματα της φαντασίας της. Η Κακαράντζουλα τη ρωτούσε για τον άνδρα που την ενδιέφερε και η Αργυρώ της μιλούσε για “μια ανοιχτόχρωμη που τον πολιορκούσε“.

Δείτε επίσης: Επίθεση με βιτριόλι: «Είναι μία ανοιχτόχρωμη που τον σκέφτεται» – Οι απίστευτοι διάλογοι της 36χρονης με τις χαρτορίχτρες

Η χαρτορίχτρα Αργυρώ Χατζιάδη έχει βεβαρημένο παρελθόν, αφού το 2000 είχε συλληφθεί για απάτες, μετά από καταγγελίες πολιτών, από τους οποίους αποσπούσε μεγάλα χρηματικά ποσά με αντάλλαγμα προβλέψεις για τη ζωή τους.

Η 67χρονη τότε, 88χρονη σήμερα γυναίκα από τα Μέγαρα καταδικάστηκε σε φυλάκιση 15 μηνών με τριετή αναστολή και αφέθηκε ελεύθερη, με μόνη μάρτυρα κατηγορίας την αστυνομικό που τη συνέλαβε.

Παρά τον θόρυβο που προκλήθηκε από τη σύλληψή της, δεν εμφανίστηκε ούτε ένα θύμα της απάτης που κατηγορήθηκε ότι διέπραξε. Η εξήγηση είναι απλή. Κανείς δεν ήθελε να εμφανιστεί δημόσια και να παραδεχθεί, όχι πως εξαπατήθηκε, αλλά πως είχε την αφέλεια να πιστεύει πως αντί μεγάλων χρηματικών ποσών θα έλυνε τα προβλήματά του.

Η ίδια τότε αρνήθηκε πως ζήτησε χρήματα για να λύσει μάγια, όπως ανέφεραν οι καταγγελίες. “Εγώ είμαι μέντιουμ. Προβλέπω το μέλλον, δεν λύνω μάγια. Έχω πολλούς πελάτες που με εμπιστεύονται χρόνια. Μεταξύ αυτών υπάρχουν και πρόσωπα υψηλά ιστάμενα. Αν τους εξαπατούσα, όπως λένε, σίγουρα κάποιοι θα με είχαν λιντσάρει“, είχε δηλώσει.

χαρτοριχτρα

Έτσι, δεν έμεινε στη φυλακή και εδώ και 40 χρόνια συνεχίζει τη δράση της, η οποία προφανώς της αποφέρει κέρδη. Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή “Live News” του Mega, εξακολουθεί να δέχεται κόσμο στο σπίτι της και να πληρώνεται για χαρτιά, μάγια και ό,τι άλλο μπορεί να γοητεύσει εύπιστους και αφελείς…

Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια