Επίθεση με Βιτριόλι: Μόνη στο κελί της η Έφη έβλεπε την Ιωάννα από την τηλεόραση

Επίθεση με Βιτριόλι: Μόνη στο κελί της η Έφη έβλεπε την Ιωάννα από την τηλεόραση

Την ώρα που η Ιωάννα Παλιοσπύρου βρισκόταν χθες στο Πρωτοδικείο Αθηνών, περιμένοντας να κοιτάξει κατάματα τη γυναίκα που της άλλαξε τη ζωή, η Έφη Κακαράντζουλα βρισκόταν στο κελί της αφού είχε αποφασίσει πως δεν πρόκειται να παραβρεθεί στο δικαστήριο, έναν και πλέον χρόνο από τη μέρα που πέταξε το βιτριόλι στο θύμα.

Η κατηγορούμενη είχε μεταφερθεί την περασμένη Πέμπτη από τις φυλακές Ελαιώνα Θηβών στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού προκειμένου να εμφανιστεί στη δικαστική αίθουσα, εφόσον το επιθυμούσε.

Σύμφωνα με το Mega Και την εκπομπή “Live News”, λόγω της πανδημίας, η 37χρονη δεν μπήκε στον γενικό πληθυσμό του σωφρονιστικού καταστήματος. Την ώρα που η Ιωάννα ήταν στο δικαστήριο, εκείνει παρέμενε μόνη στο κελί της. Αν και αγχωμένη, ήταν ήσυχη και δεν δημιούργησε πρόβλημα σε κανέναν, ούτε μίλησε σε κάποιον. Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από τον Κορυδαλλό, η δράστρια παρακολουθούσε τις εξελίξεις στην υπόθεση από την τηλεόραση που υπάρχει στα κελιά των κρατουμένων.

Προς το παρόν παραμένει στον Κορυδαλλό, σύντομα αναμένεται να επιστρέψει στη Θήβα και στο τέλος του μήνα που θα συνεχιστεί η δίκη θα μεταφερθεί εκ νέου στην Αθήνα.

Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια