ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΚΑΥΣΤΙΚΟ ΥΓΡΟ: «ΜΟΥ ΣΚΕΠΑΣΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΝΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΥΣΤΙΚΟ ΥΓΡΟ» – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΤΙ Η ΕΓΚΥΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΗ

ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΚΑΥΣΤΙΚΟ ΥΓΡΟ: «ΜΟΥ ΣΚΕΠΑΣΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΝΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΥΣΤΙΚΟ ΥΓΡΟ» – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΤΙ Η ΕΓΚΥΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΗ

Φως στην περίεργη υπόθεση της επίθεσης στην Κυψέλη αναμένεται να ρίξει η νέα κατάθεση της 25χρονης εγκύου, η οποία κατήγγειλε ότι ένας άγνωστος άνδρας βγήκε από το αυτοκίνητό του, την ακινητοποίησε και της σκέπασε το στόμα με ένα πανί το οποίο περιείχε καυστικό υγρό, με αποτέλεσμα η νεαρή γυναίκα να υποστεί εγκαύματα στα χείλη και στα μάγουλα.

ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΚΑΥΣΤΙΚΟ ΥΓΡΟ: ΕΓΚΥΟΣ 4 ΜΗΝΩΝ Η 26ΧΡΟΝΗ – ΕΧΕΙ ΕΓΚΑΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει αρχίσει ήδη η κατάθεσή της στις Αρχές, ενώ όπως μετέδωσε ο Alpha, η καταγγέλουσα είναι σεσημασμένη που είχε μάλιστα συλληφθεί πριν από περίπου δύο μήνες σε αυτοκίνητο μαζί με έναν άνδρα, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες.

Από τις απαντήσεις της, η Αστυνομία καλείται να ανακαλύψει τι ακριβώς συνέβη, ενώ ήδη οι έρευνες στρέφονται στο παρελθόν της 25χρονης, καθώς θεωρείται πολύ δύσκολο ο δράστης να είναι κάποιο άτομο που κυκλοφορούσε απλώς στην περιοχή.

Πάντως, από τα τραύματα της γυναίκας προκύπτει ότι δεν πρόκειται για επίθεση με βιτριόλι, αλλά από κάποιο άλλο καυστικό υγρό, λιγότερο ισχυρό, που παραπέμπει σε χλωρίνη. Βέβαια, η έγκυος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο “Ευαγγελισμός”, όπου νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση και η πορεία της δικής της υγείας αλλά και του εμβρύου δεν εμπνέει ανησυχία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα άτομα που χειρίζονται την υπόθεση αυτή είναι τα ίδια που είχαν ασχοληθεί και με την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας στην Καλλιθέα.

Πώς έγινε η επίθεση

Η επίθεση, όπως ανέφερε στην αστυνομία το θύμα, έγινε μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 10 Απριλίου. Υπολογίζεται ότι συνέβη περίπου στις 12:30, ώρα που ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας, σε μια αρκετά απομονωμένη περιοχή στα Τουρκοβούνια, στα σύνορα της Κυψέλης με το Γαλάτσι.

Βιτριόλι - Κυψέλη
Βιτριόλι - Κυψέλη
Βιτριόλι - Κυψέλη

Η 25χρονη κατήγγειλε ότι την ώρα που περπατούσε στην οδό Ηπείρου, κοντά στο Ναό της Αγίας Κυριακής, στον οικισμό Παπανδρέου, σταμάτησε ξαφνικά ένα αυτοκίνητο δίπλα της. Κατέβηκε ένας άγνωστος άνδρας, ο οποίος φέρεται να την ακινητοποίησε και να της έβαλε ένα πανί στο πρόσωπο εμποτισμένο με άγνωστο καυστικό υγρό.