«Ζω αυτά που θα ζήσει η μικρή κορούλα της Καρολάιν σε 40 χρόνια από τώρα»

«Ζω αυτά που θα ζήσει η μικρή κορούλα της Καρολάιν σε 40 χρόνια από τώρα»

Ένα δυσάρεστο ταξίδι στο μέλλον της μικρής Λυδίας της κόρης της Κάρολαιν κάνει μια γυναίκα που μετά από πολλά χρόνια έμαθε οτι πιθανός υπαίτιος για τον θάνατο της μητέρας της είναι ο ίδιος της ο πατέρας της.

«Από την πρώτη στιγμή ταυτίστηκα με αυτό το κοριτσάκι. Σκεφτόμουν το Γολγοθά που θα τραβήξει αυτό το παιδί. Βλέπω μπροστά στα μάτια μου τώρα να εκτυλίσσεται αυτό το πράγμα που έγινε όταν ήμουν εγώ στην ηλικία της» τόνισε η 45χρονη γυναίκα..

Η ιστορία ξεκινά στη δεκαετία του 1970 όταν η μητέρα της βρέθηκε βάναυσα κακοποιημένη ενώ είχαν προσπαθήσει να την κρεμάσουν.

«Κακοποιήθηκε σε βαθμό να πεθάνει, στραγγαλίστηκε όπως και η Καρολάιν. Όπως η Καρολάιν που λέει ο ιατροδικαστής ότι η διαδικασία του θανάτου ήταν έξι λεπτά, πέντε με έξι λεπτά, κάτι τέτοιο πρέπει να έγινε και με τη δική μου τη μητέρα. Γιατί ο ιατροδικαστής είπε ότι όλα της τα ζωτικά όργανα ήταν χτυπημένα, δηλαδή το συκώτι, η σπλήνα, ήταν παντού χτυπημένα τα εσωτερικά της όργανα. Και αφού έγινε αυτό στο κρεβάτι της επάνω, τη μετέφεραν ή τη μετέφερε αυτός που το έκανε στην αποθήκη του σπιτιού στο πίσω μέρος έξω από το σπίτι» συμπλήρωσε.

Εκεί έγινε η απόπειρα να την κρεμάσουν με ένα μαντήλι. «Το ίδιο βράδυ ο ιατροδικαστής με την πρώτη ματιά είπε ότι δεν είναι αυτοκτονία, οπότε κατευθείαν ενημέρωσε την αστυνομία και η αστυνομία πήγε και έπιασε κατευθείαν τους δύο ανθρώπους που την είδαν τελευταίοι. Ήταν ο πατέρας της και ο γαμπρός της» ανέφερε.

Για το έγκλημα που δεν ομολόγησε ποτέ κανείς κατηγορήθηκε ο πατέρας της δολοφονημένης γυναίκας, ο οποίος αρνούνταν με κάθε τρόπο το το έχει κάνει ο ίδιος λέγοντας οτι αν ήθελε να σκοτώσει την κόρη του για λόγους τιμής δεν θα την βασάνιζε.

«Αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι ο πατέρας μου μπορεί να μην είναι ο φυσικός αυτουργός, αλλά σίγουρα είναι ο ηθικός αυτουργός. Την κατηγορούσαν καιρό ότι έχει εξωσυζυγικές σχέσεις. Έλεγε δηλαδή ο πατέρας μου ότι: «η γυναίκα μου δεν είναι σωστή, κάτι κάνει, την υποψιάζομαι» και τέτοια. Αυτό γινόταν καιρό πριν, υπήρχε δηλαδή ένα κλίμα πολύ εχθρικό, ένα κλίμα που οι άνθρωποι έλεγαν ψέματα ο ένας στον άλλον και οι σχέσεις οι κακές μεταξύ τους οδήγησαν στη δολοφονία της μάνας μου» υπογράμμισε η 45χρονη.

Η γυναίκα δεν υποψιαζόταν τον πατέρα της για την δολοφονία μέχρι που της μίλησε ένα συγγενικό της πρόσωπο πάνω από 30 χρόνια μετά το έγκλημα.

«Tη μάνα σου τη χτυπούσε. Τη χτυπούσε όχι με μπάτσους αλλά με μπουνιές και με κλωτσιές. Η μάνα σου έκλαιγε, υπέφερε, είχε αδυνατίσει ήταν σκελετός. Τα τελευταία δυο χρόνια που ήταν μαζί του ούτε έτρωγε, ούτε γελούσε. Μου περιγράφει μια γυναίκα που ζει μια κατάσταση απόγνωσης σε ένα σπίτι που τη δέρνει και που δεν έχει που να στραφεί. Εγώ τότε έπαθα το σοκ της ζωής μου. Μέχρι τότε ήξερα «ο καημένος που έμεινε μόνος του ξαφνικά με δύο μωρά παιδιά…» πρόσθεσε η γυναίκα.

Όπως ανέφερε η ίδια έκανε την προσπάθεια να μιλήσει με τον πατέρα της ωστόσο ο ίδιος το απέφυγε. «Όταν έμαθα τι έγινε και είχα αρχίσει να καταλαβαίνω, να μπαίνω στο νόημα, τον πήρα τηλέφωνο και του λέω «σε παρακαλώ πάρα πολύ, θέλω να μαζέψεις τα πραγματάκια σου μια μέρα και να έρθεις απλά να κάνουμε μια κουβέντα. Να μου εξηγήσεις τι έγινε, να μου πεις τα πράγματα από την δική σου σκοπιά. Κι αν έχεις κάνει λάθος δεν πειράζει» και μου λέει «Πω πω τι θυμάσαι τώρα». Ευτυχώς που δεν το είχα μπροστά μου. Όταν μου είπε αυτή την κουβέντα» συμπλήρωσε.

Η γυναίκα ζητα έστω και τώρα να μάθει τι ακριβώς έγινε εκείνη τη μοιραία νύχτα για να αναπαυθεί η ψυχή της μητέρας της.

Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια