Γηροκομείο Χανιά: «Είναι όλα συκοφαντίες και ψέματα» λέει η ιδιοκτήτρια

Γηροκομείο Χανιά: «Είναι όλα συκοφαντίες και ψέματα» λέει η ιδιοκτήτρια

«Είναι όλα συκοφαντίες και ψέματα. Έχω χαρτιά και αποδείξεις που θα φανερώσουν πως πίσω από την ιστορία αυτή είναι τρεις πρώην υπάλληλοι της δομής και μια γνωστή δικηγόρος των Χανίων…».

Στην αντεπίθεση για όλα όσα ακούγονται πως συμβαίνουν στον ιδιωτικό οίκο ευγηρίας στα Χανιά περνά με δηλώσεις της στο protothema.gr η ιδιοκτήτρια της δομής Χρυσή Λιονάκη.

Όπως αναφέρει πίσω απ όλη αυτή την ιστορία βρίσκονται τρεις υπάλληλοι, οι οποίοι απολύθηκαν από την δομή μέσα στο 2020, εξαιτίας της απαράδεκτης συμπεριφοράς τους:

«Προσπαθούμε να δούμε πως θα πείσουμε τον κόσμο μας με τις ψευτιές που έχουν βγει και λένε. Είναι όλα ψέματα και συκοφαντίες. Πίσω από την ιστορία αυτή είναι κάποιοι πρώην υπάλληλοι της δομής, οι οποίοι απολύθηκαν εξαιτίας της συμπεριφοράς τους απέναντι στους τρόφιμους. Αυτοί οι ίδιοι άρχισαν να μας απειλούν πως αν δεν τους δώσουμε χρήματα θα μας διασύρουν, όπως κι έγινε. Οι άνθρωποι αυτοί δεν έκαναν καλά την δουλειά τους και τους διώξαμε από την μονάδα» αναφέρει η Χρυσή Λιονάκη και προσθέτει:

«Μαζί με μια γνωστή δικηγόρο εδώ στα Χανιά ξεκίνησαν να μας εκβιάζουν ότι θα βγουν και θα πουν πως κακοποιούμε τους ασθενείς και όλα αυτά που λένε. Εμείς έχουμε κινηθεί νομικά εναντίων τους από τον Ιανουάριο με μηνύσεις και εξώδικα. Στην εκταφή που έγινε χθες δεν βρέθηκε κανένα στοιχείο κακοποίησης στη σορό της ηλικιωμένης. Την συγκεκριμένη γυναίκα εκείνοι την κατονόμασαν και καλά πως είχε πέσει θύμα κακοποίησης. Εκεί ήταν τέσσερις ιατροδικαστές και δεν βρήκαν τίποτα. Όλα έγιναν για τα χρήματα που δεν δώσαμε».

Για κακομεταχείριση του πατέρα της όσο βρισκόταν μέσα στη δομή κάνει λόγο και η δικηγόρος των Χανίων:

«Όσο γι’ αυτά που διαρρέονται σχετικά με τον πατέρα της δικηγόρου ότι και καλά πέθανε εδώ στη δομή είναι επίσης ψέματα. Ο άνθρωπος αυτός έκατσε σε εμάς δυόμισι ημέρες. Του κάναμε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και μόλις είδαμε ότι ο άνθρωπος δεν είναι καλά τον στείλαμε νοσοκομείο. Όπως έμαθα ο άνθρωπος αυτός πέθανε στο σπίτι του δυο μήνες αφότου ήρθε σ’ εμάς. Εγώ έχω αποδείξεις δεν μιλάω έτσι. Έχω χαρτιά, έχω τα πάντα στα χέρια μου».

Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια