ΚΟΡΙΝΘΟΣ: ΑΔΕΣΠΟΤΟΣ ΣΚΥΛΟΣ ΔΑΓΚΩΣΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ 8ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΣΕ ΠΛΑΤΕΙΑ- ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: ΑΔΕΣΠΟΤΟΣ ΣΚΥΛΟΣ ΔΑΓΚΩΣΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ 8ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΣΕ ΠΛΑΤΕΙΑ- ΒΙΝΤΕΟ

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα

Στο νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα χρειάστηκε να μεταφερθεί ένας 8χρονος από την Κόρινθο καθώς δέχθηκε επίθεση από αδέσποτο σκύλο στην Κόρινθο.

Όπως αναφέρει το korinthostv.gr το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (13/4) στην πλατεία  Σμύρνης, στο συνοικισμό Κορίνθου, την ώρα που το αγόρι έπαιζε με άλλα παιδιά όπου και δέχθηκε επίθεση στο πρόσωπο από τον αδέσποτο σκύλο.

Σοκαρισμένος δήλωσε στο Korinthostv πολίτης που είδε το παιδί αναφέροντας πως όταν τo αντίκρισε νόμιζε πως φορούσε κόκκινη μάσκα αλλά τελικά ήταν γεμάτο με αίματα.

«Κατά τις 7:00 το απόγευμα πήγαινα προς την πλατεία. Εκεί είδα ένα παιδί και μου έκανε εντύπωση, νόμιζα ότι φορούσε κόκκινη μάσκα γιατί το πρόσωπό του ήταν κατακόκκινο όλο από τα αίματα. Λέω τη μάσκα του θα φοράει το παιδί. Το παιδί είχε πάθει σοκ και δεν μίλαγε καθόλου. Του μίλησα, τον ρώτησα τι έπαθες όταν κατάλαβα ότι τελικά ήταν αίματα πάνω του και μου είπε ότι ένα σκυλί μου επιτέθηκε και είδα δίπλα ένα σκυλί καφέ, από τα σκυλιά τα αδέσποτα που κυκλοφορούν σε αυτή την πλατεία εδώ και πολύ καιρό. Τραυματίστηκε σοβαρά στο δεξί του το μάγουλο, του είχε κατεβάσει ένα ολόκληρο κομμάτι κρέας, 4-5 πόντους κρεμόταν η πέτσα. Το μπλουζάκι του ήτανε κομμένο από τις δαγκωματιές και στο σώμα του είχε μικρά γδαρσίματα. Είμαι σοκαρισμένος, γιατί και εγώ όλη μέρα έξω είμαι με τα εγγόνια μου και πλέον φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε»