Κρήτη: Παππούς κατηγορείται ότι βίαζε την εγγονή του από 4 χρονών, έκανε απόπειρα αυτοκτονίας το κοριτσάκι

Κρήτη: Παππούς κατηγορείται ότι βίαζε την εγγονή του από 4 χρονών, έκανε απόπειρα αυτοκτονίας το κοριτσάκι

Σοκάρει η είδηση ότι 14χρονη στην Κρήτη αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει επειδή ο 68χρονος παππούς της την βίαζε από όταν ήταν 4 χρονών.

Πρόκειται για έναν 68χρονο άνδρα από την Ινδία που κατηγορείται, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της αστυνομίας, ότι βίαζε και ασελγούσε στην ανήλικη εγγονή του, που είναι πλέον 14 ετών, από την ηλικία των 4 ετών!

Το συγκλονιστικό της υπόθεσης που οδήγησε μάλιστα και στην αποκάλυψη του δράματος, είναι ότι η ανήλικη, επειδή είχε υποστεί όλο αυτό το μαρτύριο από τον παππού της, αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει τον περασμένο Σεπτέμβριο, κόβοντας τις φλέβες της με ξυραφάκια. Οι Ινδοί γονείς του παιδιού που ζουν και εργάζονται στην Κρήτη και στο Ρέθυμνο δεν γνώριζαν τίποτα για την ασύλληπτα, ανήθικη δράση του παππού.

Η 14χρονη πλέον, εκμυστηρεύτηκε σε νοσηλεύτρια του νοσοκομείου Ρεθύμνου τον λόγο για τον οποίο οδηγήθηκε στην απόπειρα αυτοκτονίας και από εκεί ξετυλίχθηκε το κουβάρι της τραγικής ιστορίας που επίσης σοκάρει.

Όπως ανέφερε το κορίτσι, ο 68χρονος παππούς της την βίασε για πρώτη φορά όταν ήταν περίπου 4 ετών, στην τουαλέτα του σπιτιού τους, ενώ το 2020 αποπειράθηκε και πάλι να την βιάσει, όμως γλίτωσε ευτυχώς από τα χέρια του, όταν στο σπίτι μπήκε ο αδερφός της.

Οι άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Μυλοποτάμου στις 20 Οκτωβρίου ολοκλήρωσαν την προανάκριση και η δικογραφία εστάλη στον εισαγγελέα Ρεθύμνου. Σε βάρος του 68χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και το βράδυ της Δευτέρας ο 68χρονος συνελήφθη από τους αστυνομικούς και αναμένεται να οδηγηθεί στο Δικαστικό Μέγαρο Ρεθύμνου.

Πηγή

Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια