ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ JOHNSON & JOHNSON: «ΠΑΡΕΛΥΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ»

ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ JOHNSON & JOHNSON: «ΠΑΡΕΛΥΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ»

Ένας άντρας από το Μισισίπι των έπαθε θρόμβωση μετά τη χορήγηση του εμβολίου της και έμεινε παράλυτος από τη μία πλευρά του σώματός του.

Η οικογένειά του αποκάλυψε επίσης πως ο 43χρονος Brad Malagarie δεν μπορεί να μιλήσει. Ο άντρας έπαθε εγκεφαλικό μετά το εμβόλιο της μίας δόσης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τοπικού σταθμού WLOX.

«Μου τηλεφώνησαν και μου είπαν ότι έκανε το εμβόλιο και κάτι πήγε στραβά, πιστεύουμε πως έπαθε εγκεφαλικό», είπε στον τηλεοπτικό σταθμό η θεία του, Celeste Foster O'Keefe.

Ο πατέρας 7 παιδιών μεταφέρθηκε επειγόντως στο νοσοκομείο, όπου επιβεβαιώθηκε το εγκεφαλικό επεισόδιο από θρόμβωση. Ο άντρας έμεινε παράλυτος από τη δεξιά πλευρά του σώματός του, όπως επιβεβαίωσε η O'Keefe.

«Δεν μπορεί να μιλήσει τώρα και δεν μπορεί να περπατήσει. Έχει παραλύσει από τη δεξιά πλευρά. Ξέρει ποιοι είμαστε και κλαίει όταν μας βλέπει», δήλωσε η O'Keefe, προσθέτοντας ότι οι γιατροί δεν γνωρίζουν πόσο καιρό θα κάνει για να επανέλθει.

Η ομοσπονδιακή ρυθμιστική αρχή των ΗΠΑ πάγωσε τη χορήγηση του εμβολίου της Johnson & Johnson την Τρίτη, μετά την εμφάνιση θρόμβων σε 6 γυναίκες μεταξύ 18-48 ετών.