Μητέρα αποκαλύπτει οτι δέχεται λεκτική επίθεση, επειδή θηλάζει ακόμα τον τρίχρονο γιο της

Μητέρα αποκαλύπτει οτι δέχεται λεκτική επίθεση, επειδή θηλάζει ακόμα τον τρίχρονο γιο της

Μια μαμά αποκαλύπτει ότι δέχεται συχνά λεκτική επίθεση από άγνωστους επειδή θηλάζει τον 3χρονο γιο της. Παρόλα αυτά, ισχυρίζεται πως έχει αναπτύξει πολύ στενό δεσμό με τον γιο της και δε θέλει να σταματήσει να τον θηλάζει.

Η Naomi Winfield, 26 χρονών από το Birmingham, έχει πάρει την απόφαση να συνεχίσει να θηλάζει το γιο της, Rio,  μέχρι να ξεκινήσει το σχολείο τον Σεπτέμβριο. Αυτή η απόφασή της όμως έχει δημιουργήσει αντιδράσεις στο διαδίκτυο από αγνώστους χαρακτηρίζοντάς την “αηδιαστική και εγωιστική”.

Naomi Winfield, 26, from Birmingham, has defended her decision to breastfeed her son, Rio, three, until he starts school in September after she was branded 'disgusting and selfish' by strangers

Despite the cruel comments, the college student swears that the method helps the pair to bond and has kept the tot out of hospital when he's refused to eat solids

«Έχω ακούσει περισσότερα άσχημα σχόλια από καλά. Συνήθως, όταν με βλέπουν να θηλάζω στο δρόμο λένε στα παιδιά τους να μη κοιτάνε και οτι είναι αηδιαστικό αυτό που κάνω. Πολλοί λένε οτι είναι πολύ μεγάλος για θηλασμό και δε θα μπορέσει να το κόψει ποτέ. Άλλοι λένε πως είμαι εγωϊστρια και το κάνω για μένα, γιατί δε μπορώ να διαχειριστώ το γεγονός οτι ο γιος μου μεγαλώνει. Δεν είναι επιλογή ο θηλασμός, απλά έτσι μας βγήκε. Αν δε μπορεί να ηρεμήσει και κλαίει, τότε είναι ένας τρόπος να τον ηρεμεί»

Η Naomi θηλάζει τον γιο της Rio περίπου 4 φορές τη μέρα εκτός απο τις στερεές τροφές, και δηλώνει πως ο θηλασμός τους φέρνει πάντα πιο κοντά όταν κάποιες φορές δε μπορεί να είναι δίπλα του.
Naomi , 26, is pictured while she was pregnant with Rio, who is now three and still being breastfed

«Υπάρχουν φορές που ο γιος μου σταματάει να τρώει και μόνο ο θηλασμός τον αποτρέπει απο το να αρρωστήσει και να πάει στο νοσοκομείο. Πολλές μαμάδες δεν σχεδιάζουν να θηλάσουν μακροχρόνια, απλά τους βγαίνει στην πορεία. Κάποιες μαμάδες θηλάζουν τα παιδιά τους μέχρι να γίνουν 7 χρονών και άλλες μέχρι 6 μηνών.»

Naomi also admits that she'll miss breastfeeding Rio when he goes to school. The pair are pictured on Rio's second birthday
Τέλος η Naomi , στέλνει ένα μήνυμα σε όλες τις μαμάδες του κόσμου. «Είναι φυσιολογικό να θηλάζεις το παιδί σου μέχρι να γίνει 7 χρονών και είναι ένας τρόπος να δένεσαι μαζί του. Η κοινωνία πολλές φορές βλέπει το στήθος ως ένα σεξουαλικό όργανο και όχι γι’ αυτό που πραγματικά προορίζεται.»

'Society sexualises breasts and can't handle seeing them being used what they were meant for,' she added.

Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια