Νικολέτα Τσομπανίδου: Η αποκαλυπτική συνέντευξη για το the Bachelor και τη ζωή της

Νικολέτα Τσομπανίδου: Η αποκαλυπτική συνέντευξη για το the Bachelor και τη ζωή της

Κοκέτα, ως γνήσια Θεσσαλονικιά, μεγαλωμένη στην Τούμπα, έχει μόνο λίγους μήνες στην Αθήνα. Αλλά παρόλα αυτά ακόμα νιώθεις σαν…τουρίστρια στην πόλη. Της λείπουν οι φίλοι της, αλλά τώρα πια έχει βάλει πλώρη για μία νέα ζωή! Φτάνει στη φωτογράφησή μας ανανεωμένη και αρκετά αδυνατισμένη: «δεν έχω ακόμα ζυγιστεί για να δω πόσα κιλά έχασα, αλλά έπρεπε να κάνω διατροφή γιατί μέσα στη βίλα του “the bachelor” τρώγαμε συνέχεια» υποστηρίζει και δηλώνει έτοιμη να βάλει τα πράγματα στη θέση τους!

– Βλέποντας το “” μου είχε κάνει εντύπωση η ροκ φυσιογνωμία του μπαμπά σου με το σκουλαρίκι στο επεισόδιο που γνωρίστηκαν οι γονείς σου με τον Παναγιώτη.
«Δεν ήταν ποτέ ροκάς, απλώς του αρέσει να είναι πιο μοντέρνος, να φορά σκουλαρίκι, να κάνει τατουάζ. Μπορεί να είναι οδηγός ταξί, αλλά υπήρξε άγριο νιάτο!» (γέλια)


-Να συμπεράνω ότι είχε μεγαλώσει εσένα και τον αδερφό σου χωρίς αυστηρότητα και με πιο φιλελεύθερες απόψεις;
«Τη λέξη “όχι” σε ό,τι του ζητούσαμε εγώ και ο αδερφός μου δεν την ακούσαμε ποτέ από εκείνον. Χωρίς να σημαίνει ότι δεν μας έβαζε και κάποια όρια. Στην εφηβεία μου είχα ένα… θέμα μαζί του. Εκείνα τα χρόνια δεν ήμουν και τόσο… καλό κορίτσι»

-Τι εννοείς δεν ήσουν και τόσο καλό κορίτσι ;
«Ήθελα να βγαίνω συνέχεια έξω με τις παρέες μου και φυσικά ποτέ δεν γυρνούσα νωρίς στο σπίτι. Το πρώτο μου μεγάλο ξενύχτι το έκανα σε ένα σχολικό πάρτυ, ούτε και τώρα δεν θυμάμαι τι ώρα γύρισα. Φυσικά πάντα ακολουθούσε τις συμβουλές του να μην πίνω, γιατί, επειδή δούλευε για πολλά χρόνια στη νύχτα σε μπαρ και αργότερα ταξί, είχαν δει πολλά τα μάτια του και ήθελε να με προστατέψει.»

-Είχε ποτέ κινδύνεψει σοβαρά η ζωή του;
«Πάντα μου έλεγε ιστορίες που είχε βιώσει, ειδικά με συναδέλφους του οδηγούς ταξί οι οποίοι είχαν χάσει τη ζωή τους τη νύχτα, αλλά ο ίδιος Ευτυχώς δεν κινδύνευσε ποτέ εκείνη την εποχή άκουγα τι μας έλεγε αλλά από το ένα αυτί έμπαιναν και από το άλλο έβγαιναν τα λόγια του πολύ αργότερα κατάλαβα πόσο σοβαρά ήταν όλα αυτά.»

-Πρέπει να του έχεις, όμως, αδυναμία όπως και εκείνος, γιατί είχε πει ότι «αν τη δω να κλαίει είναι σαν να μου βάζουν μαχαίρι στην καρδιά»
«Φυσικά και έχω μεγάλη αδυναμία στον μπαμπά μου, αλλά μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε! Κάθε φορά που θα με πάρει τηλέφωνο, θα με ρωτήσει δύο και τρεις φορές αν όντως είμαι καλά. Δεν θέλει να στεναχωριέμαι.»

Δείτε επίσης: The Bachelor – Νικολέτα Τσομπανίδου: Αυτός είναι ο νέος έρωτας της Νικολ – Πού γνωρίστηκε με το σύντροφο της

-Η πρώτη σου σχέση σε ποια ηλικία ήταν;
«Ήμουν 17 και μάλιστα, το αγόρι ήταν 28 χρονών, μεγαλύτερος μου. Εννοείται, φυσικά, πως είχα κρύψει την ηλικία του από τους γονείς μου, γιατί φοβόμουν την αντίδρασή τους. Ευτυχώς η σχέση κράτησε λίγο.. »

-Ήσουν από τα πιο ωραία κορίτσια του σχολείου σου;
«Πάντα ήθελα να ξεχωρίζω με το στυλ μου, να κάνω τη διαφορά. Και γι' αυτό είχα δεχτεί bullying για πολλά χρόνια από τις συμμαθήτριές μου, γιατί όλα τα αγόρια ήθελαν να μου μιλάνε. Υπήρχε μία συγκεκριμένη παρέα κοριτσιών που δεν τους άρεσε να τραβάω την προσοχή των άλλων, δεν με έκαναν παρέα αλλά δεν άφηναν και κανέναν να μου μιλάει, ενώ συνέχεια έβαζαν λόγια για μένα. Στο γυμνάσιο έφτασαν στο σημείο να βάψουν και τα μαλλιά μου με Blanco!»

-Στεναχωριόσουν, σκέφτηκες να διαμαρτυρηθείς τους καθηγητές σου;
«Δεν το έκανα, ούτε έδειχνα σε εκείνες ότι με επηρεάζει η συμπεριφορά τους, γιατί θα συνέχιζαν τα ίδια και δεν θα ήμουν ψυχολογικά καλά.»

-Η μαμά σου ήταν πάντα η πιο αυστηρή της οικογένειας για να κρατά τις ισορροπίες;
«Η μαμά μου ήταν εκείνη που τις περισσότερες φορές προσπαθούσε να πείσει τον μπαμπά μου για ό,τι θέλαμε. Έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Αρμενία και ήρθε στα 14 της στην Ελλάδα. Μετά γνώρισε τον πατέρα μου, ερωτεύτηκαν και παντρεύτηκαν»

-Έχεις γιαγιά που μαγειρεύει αρμένικη κουζίνα;
«Ναι, την αγαπημένη μου γιαγιά τη Ριψιμέ, και από παιδί μού έφτιαχνε διάφορα από την κουζίνα της Αρμενίας. Ακόμα και τώρα οπότε είμαι στο σπίτι της ετοιμάζει κάτι ξεχωριστό. Καμιά φορά, μάλιστα, ξεχνιέται και μου μιλά στα Αρμένικα, αλλά εγώ δεν ξέρω ούτε μία λέξη. Ούτε Ρώσικα που μιλάει η μαμά μου κατάφερα να μάθω ποτέ. »

-Στο σχολείο υπήρξες καλή μαθήτρια;
«Παρόλο που ήμουν ζωηρή, ήμουν πάρα πολύ καλή μαθήτρια. Τελείωσα το λύκειο με 19,8 χωρίς να πάω φροντιστήριο. Δεν έδωσα, όμως, ποτέ εξετάσεις για να περάσω στο πανεπιστήμιο. Ήμουν πολύ κατά όλου αυτού του συστήματος. Προτίμησα να πάω σε ιδιωτική σχολή και να σπουδάσω Τουριστικές Επιστήμες. Όταν τελείωσα, εργάστηκα αμέσωσς σε ένα πολύ μεγάλο ξενοδοχείο έξω από τη Θεσσαλονίκη »

-Αν δεν κάνω λάθος εκεί γνωρίστηκες και με τη Μαρία Μπέη από το “”;
«Και έχει πολύ πλάκα γιατί εκείνη την εποχή που δούλευε στην κουζίνα του εστιατορίου, ήταν πολύ αυστηρή και δεν μου μιλούσε! Πολύ αργότερα αρχίσαμε να γνωριζόμαστε μεταξύ μας. Χαθήκαμε και συναντηθήκαμε μία μέρα στον ALPHA. Από τότε συναντιόμαστε πολύ τακτικά και κάθε μέρα μιλάμε στο τηλέφωνο!»

Δείτε επίσης: Βίβιαν Παναγιωτοπούλου: Το αποκαλυπτικό Q&A για τη ζωή της και το Bachelor

-Πώς είναι οι σχέσεις με τον μικρότερο αδερφό σου;
«Και λόγω διαφοράς ηλικίας, όταν ήμασταν παιδιά σκοτωνόμασταν, παρόλο που αγαπιόμασταν σαν αδέρφια. Μετά όμως, από το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, δεθήκαμε πολύ. Ο αδερφός μου εμφάνισε ξαφνικά έναν όγκο στο πόδι, ένα σάρκωμα, ζούσε με αφόρητους πόνους αλλά κανείς γιατρός τον έβρισκε τι είχε. Έκανε τελικά χειρουργείο αλλά αναγκάστηκε να μείνει αρκετό διάστημα σε αναπηρικό καροτσάκι, δεν πήγαινε στο σχολείο και έχασε μία ολόκληρη χρόνια. Στεναχωριόταν και οι γονείς μου ήταν σε απόγνωση. Τον στήριξα πολύ και έτσι ήρθαμε πολύ κοντά»

-Πώς επηρέασε τη ζωή του αυτή η περιπέτεια;
«Άλλαξε τελείως από τότε και μετά προσέχει πάρα πολύ την διατροφή του και γυμνάζεται συνέχεια.»

-Τι είπε η οικογένειά σου όταν τους ανακοίνωσες ότι θα λάβεις μέρος στο “”;
«Αρχικά ο πατέρας μου είχε τις αμφιβολίες του, αλλά μου είπε πως αν το ήθελα τόσο πολύ έπρεπε να το κάνω. Ούτε εκείνος, αλλά ούτε και η μαμά μου ήξεραν το concept του παιχνιδιού, αλλά στήριξαν πολύ την επιλογή μου. Μου έχουν εμπιστοσύνη, γιατί ξέρουν τι παιδί είμαι. Ξέρουν ότι είμαι έξυπνη και πηγαίνω πάντα στη ζωή μου μέχρι εκεί που μπορώ.»

-Είχες δει κάποιος κάποια επεισόδια από την αμερικανική παραγωγή για να είσαι προετοιμασμένη;
«δεν είδα γιατί δεν ήθελα να επηρεαστώ»

-Ενθουσιάστηκες την πρώτη στιγμή που είδες τον Παναγιώτη;
«Ναι, από την αρχή που μπήκα στο παιχνίδι. Το δικό του ενδιαφέρον άργησα να το καταλάβω. Έλεγα στον εαυτό μου πως δεν έπρεπε να βγάλω βιαστικά συμπεράσματα για να μη φάω μετά τα..μούτρα μου. Κατάλαβα ότι και εκείνος είχε συναισθήματα για μένα, όταν εκνευρισμένος ένα βράδυ, είχε κλωτσήσει έναν κάδο επειδή δεν του μιλούσα. Μου αρέσει αυτό το στοιχείο σε έναν άντρα. Να δείχνει το δυναμισμό του και να με διεκδικεί. Από εκείνη τη στιγμή αποφάσισα και εγώ να διεκδικήσω τον Παναγιώτη.»

-Σε ζόρισε ο ανταγωνισμός με τα άλλα κορίτσια;
«Ζορίστηκα πολύ και μάλιστα, κάποια στιγμή ήθελα να φύγω από το παιχνίδι»

-Με ποια κοπέλα δεν τα πήγαινες καθόλου καλά και αντιπαθούσε η μία την άλλη;
«με την Αντζελίνα!»

-Πολλές φορές ειπώθηκε στο παιχνίδι ότι είσαι ζηλιάρα. Τι είναι το πιο ακραίο που έχεις κάνει σε πρώην σύντροφό σου;
«Αυτά που συνήθως κάνουμε οι περισσότερες. Έχω παρακολουθήσει το κινητό του αλλά έχω παρακολουθήσει και τον ίδιο ένα βράδυ. Μου είχε πει ότι θα είναι σε ένα συγκεκριμένο μαγαζί, εγώ πήγα βέβαια, να δω αν μου έλεγε την αλήθεια, αλλά εκείνος δεν ήταν εκεί. Φυσικά χωρίσαμε μετά από αυτό.»

Δείτε επίσης: Νικολέτα Τσομπανίδου: «Το δακτυλίδι το φοράω ως κόσμημα, το οποίο το έχω πάρει ως δώρο. Δεν το πετάς το δώρο. Δεν έχω αισθήματα πια»

-Μετανιώνεις που πήγες στο “the bachelor”;
«Σε καμία περίπτωση! ήταν μία πάρα πολύ ωραία εμπειρία, έζησα πράγματα που ενδεχομένως να μην ξαναζήσω ποτέ, έκανα φιλίες, γνώρισα πολύ ενδιαφέροντες ανθρώπους. Φυσικά με τίποτα δεν θα ξεχάσω το τελευταίο επεισόδιο στη Μάνη που ήταν μαγικό. Ήταν μία ολόκληρη μέρα που θα μείνει για πάντα χαραγμένη μέσα μου.»

-Πήρες το δαχτυλίδι, πήρες το έπαθλο, πήρες και τον εργένη…Είχατε μία κανονική σχέση; Συζητήσατε ότι θα ήταν καλό να μετακομίσεις πια μόνιμα στην Αθήνα στην αρχή του δεσμού σας;
«Είχαμε κανονικότατη σχέση! Είχα πει στον Παναγιώτη πως σκεφτόμουν να μετακομίσω μόνιμα στην Αθήνα. Απλώς εκείνος δεν φανταζόταν πως θα ερχόμουν τόσο γρήγορα. Λίγο καιρό μετά το παιχνίδι πήγα στη Θεσσαλονίκη για να δω τους γονείς μου και στη συνέχεια επέστρεψα στην Αθήνα, έχοντας πάρει πια την απόφαση ότι δεν θα ξαναγυρίσω πίσω. Μόλις ήρθα όμως, εδώ χωρίσαμε»

-Πιστεύεις ότι αυτή η βιαστική σου απόφαση έπαιξε ρόλο για το χωρισμό σας; Πώς εκείνος ήθελε το χρόνο του;
«δεν το ξέρω.Πολλά παίζουν ρόλο σε ένα χωρισμό»

-Σου έμεινε πικρία για εκείνον μετά που χωρίσατε;
«στεναχωρήθηκα, αλλά κρατάω μόνο τις ωραίες αναμνήσεις που είχα μαζί του. Ήταν ένα δύσκολο διάστημα μετά, γιατί ήμουν μόνη μου στην Αθήνα, ήξερα ελάχιστους ανθρώπους, δεν είχα φίλους. Το πάλεψα και αποφάσισα να κάνω μια νέα αρχή. Δεν ήθελα να ξαναγυρίσω Θεσσαλονίκη. Θέλησα να σταθώ πολύ γρήγορα στα πόδια μου, βρήκα σπίτι για να μείνω και να κάνω βήματα μπροστά»

-Οι γονείς σου έδειχναν πως τον συμπαθούσαν τον Παναγιώτη. Απογοητεύτηκαν;
«Σεβάστηκαν ό,τι έγινε, δεν αντέδρασαν. Τον είχα συμπαθήσει πολύ και πίστευαν και εκείνοι πως θα προχωρούσε η σχέση μας. Μιλούσαν τότε στο τηλέφωνο και με τους γονείς του, οι οποίοι επίσης με συμπαθούσαν»

-Κάποια στιγμή δήλωσες ότι ο Παναγιώτης έκανε μία κίνηση επανασύνδεσης, κάτι που εκείνος όμως αρνήθηκε…
«Ο Παναγιώτης με έπαιρνε συχνά τηλέφωνο και με πήρε ξανά τη μέρα των γενεθλίων μου. Εγώ όμως δεν του απάντησα, γιατί είχα πια προχωρήσει στη ζωή μου τη ζωή μου, δεν ήθελα και δεν υπήρχε κανένας λόγος να κρατήσω επικοινωνία μαζί του.»

Δείτε επίσης: Ο Παναγιώτης Βασιλάκος αποδομεί την Νικολέτα Τσομπανίδου: «Δεν ήθελα επανασύνδεση, ένα Χρόνια πολλά είπα»

-Έχει μπει, λοιπόν, ένας νέος άντρας στη ζωή σου. Θα έλεγες πως είσαι ερωτευμένη;
«Ναι, είμαι ερωτευμένη δεν το κρύβω! (γέλια) Γνωριζόμαστε εδώ και λίγο καιρό, είναι πολύ…φρέσκια ακόμα η σχέση μας. Θα την κρατήσω όμως, μακριά από τη δημοσιότητα. Υπάρχει πολύ…μάτι εκεί έξω! (γέλια)»

-Δέχτηκες σεξιστικά σχόλια στα social media μετά το παιχνίδι;
«τέτοιου είδους δεν έχω λάβει. Αντίθετα λαμβάνω διάφορα αστεία σχόλια από άντρες που ζητούν ραντεβού μαζί μου. Έκανα τις προάλλες ένα giveaway σε ένα προϊόν και μου έγραψε κάποιος “πότε θα κάνεις giveaway ένα ραντεβού μαζί σου; Γέλασα πολύ με αυτό!»

-Σου έκαναν τηλεοπτικές προτάσεις μετά το Reality;
«είχα προτάσεις, έκανα κάποιες συζητήσεις, γιατί με ενδιαφέρει η τηλεόραση αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα τι θέλω να κάνω. Αυτό τον καιρό, όμως, ετοιμάζω κι άλλα πράγματα. Σε πολύ λίγο χρόνο θα ανοίξω το πρώτο μου μαγαζί με τις τσάντες που έχουν το όνομά μου. Το προετοιμάζω εδώ και καιρό και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που τελικά τα κατάφερα!»

-Αν σου έκαναν πρόταση από το “Dancing with the Stars”, επειδή έχει σπουδάσει χορό, θα πήγαινες;
«φυσικά. ο χορός είναι η μεγάλη μου αγάπη και στο “” θα πήγαινα (γέλια)»

-Αν γινόταν να αλλάξει τους κανονισμούς του παιχνιδιού, θα ξανά πήγαινες τώρα που όπως φημολογείται ο νέος εργένης θα είναι ο Αλέξης Παππάς;
«Δεν θα μπορούσα να ξαναπάω, βέβαια, αλλά μου αρέσει πολύ ο Αλέξης Παππάς, γιατί εκτός από πολύ ωραίος άντρας, έχει και έναν γοητευτικό λόγο. Μιλάει πάρα πολύ όμορφα!»

Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια