Ο Παναγιώτης Βασιλάκος αποδομεί την Νικολέτα Τσομπανίδου: «Δεν ήθελα επανασύνδεση, ένα Χρόνια πολλά είπα»

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος αποδομεί την Νικολέτα Τσομπανίδου: «Δεν ήθελα επανασύνδεση, ένα Χρόνια πολλά είπα»

Στα μαχαίρια το πρώην ζευγάρι του Bachelor, μετά τον χαμηλών τόνων χωρισμό τους. Αφορμή μια δήλωση της Νικολέττας για τις προθέσεις του Παναγιώτη, αφότου είχαν τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους.

Συγκεκριμένα, η Νικολέτα Τσομπανίδου μίλησε προ ημερών στην εκπομπή “Στη Φωλιά των Κου Κου” για τον χωρισμό τους, λέγοντας μάλιστα πως έγινε κίνηση επανασύνδεσης από τον Παναγιώτη.

Η αντίδραση του Παναγιώτη Βασιλάκου αρχικά ήταν ένα ποστ στο , μέσα από το οποίο ήταν αρκετά αιχμηρός για την πρώην αγαπημένη του. Στη συνέχεια μίλησε στο Star στη Φωλιά των Κου Κου και είπε τη δική του εκδοχή για τον χωρισμό.

«Στα γενέθλιά της την πήρα μία φορά τηλέφωνο και δεν το σήκωσε. Της έστειλα μήνυμα ένα απλό χρόνια πολλά. Δεν περίμενα να αντιδράσει έτσι η Νικόλ στη συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή σας. Θα το σκεφτώ να στείλω ξανά μήνυμα σε πρώην μου, μη βγει μετά και πει ότι ζήτησα επανασύνδεση», είπε ο Βασιλάκος.

Τι είχε πει η Νικολέττα

«Δεν έκανε κανένας καμία συζήτηση για τον χωρισμό, απλά έτσι ήρθαν τα πράγματα. Ήταν και το Battile of the Couples στη μέση, ήταν πολλά και ο καθένας πήρε τον δρόμο του. Ήταν δύσκολο, αλλά ήρθε η δουλειά ταυτόχρονα οπότε αφοσιώθηκα εκεί πέρα και το πήρα λίγο καλύτερα απ' αυτό που περίμενα, Έγινε μια κίνηση επανασύνδεσης από μέρος του Παναγιώτη, τώρα στα γενέθλιά μου με πήρε τηλέφωνο, αλλά όταν ραγίζει κάτι δεν κολλάει ξανά» ανέφερε η Νικολέτα Τσομπανίδου.

Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια