«Ο σύζυγός μου, μου έκανε πρόταση γάμου με το ίδιο δαχτυλίδι που είχε δώσει στην πρώην του»

«Ο σύζυγός μου, μου έκανε πρόταση γάμου με το ίδιο δαχτυλίδι που είχε δώσει στην πρώην του»

Η γυναίκα ένιωθε η πιο ευτυχισμένη στον κόσμο όταν ο σύντροφός της της ζήτησε να τον παντρευτεί, γονατίζοντας και δίνοντας της ένα μονόπετρο. Σύντομα, όμως, το χαμόγελο έσβησε από τα χείλη της, όταν ανακάλυψε ότι ο άντρας της είχε προσφέρει το ίδιο δαχτυλίδι και στην πρώην του, όταν είχε κάνει και σ' εκείνη πρόταση γάμου. Μάλιστα, επί σειρά ετών της έλεγε ψέματα και επέμενε ότι δεν πρόκειται για το ίδιο μονόπετρο.

Όπως αναφέρει η γυναίκα στην ανάρτησή της «παντρεύτηκα τον άντρα μου μερικά χρόνια πριν. Σύντομα έμεινα έγκυος και κάναμε ένα παιδάκι. Πάντα είχα τις υποψίες μου ότι ήταν το ίδιο δαχτυλίδι που είχε κάνει πρόταση γάμου και στην πρώην του –και μητέρα του θετού παιδιού μου. Του είχε δώσει πίσω το μονόπετρο, όταν χώρισαν πριν χρόνια. Για την ακρίβεια ποτέ δεν προχώρησαν σε γάμο. Αλλά δεν ήμουν σίγουρη ότι ήταν το ίδιο δαχτυλίδι

«Ήξερα ότι είχε το δαχτυλίδι από τότε που πρωτογνωριστήκαμε, μιας και το είχα βρει όταν πετάξαμε ένα σωρό πράγματα για να μετακομίσουμε μαζί. Αυτό ήταν πριν περίπου 7 χρόνια. Κάποτε το δαχτυλίδι, απλά, εξαφανίστηκε και μου είχε πει ότι το είχε ξεφορτωθεί. Όταν μου έκανε πρόταση όντως αναρωτιόμουν, αλλά καθώς δεν είχα ξαναδεί το δαχτυλίδι, δεν ήμουν 100% σίγουρη, μιας και δεν το θυμόμουν ακριβώς. Όταν το θέμα επανήλθε καμιά δυο φορές, άλλαξε θέμα για το τι το είχε κάνει, αλλά το κουτί από το οποίο το έβγαλε για να κάνει την πρόταση, όντως έμοιαζε λίγο φθαρμένο.

Λίγους μήνες μετά, τον ρώτησα στα ίσια και μου είχε πει και βέβαια όχι και πως πήρε το δικό μου από κάποιο μαγαζί σε μια γειτονική πόλη και ότι είχε πάει εκεί με έναν φίλο, ειδικά, για να μου το διαλέξει κ.τ.λ., κ.τ.λ.

Διαβάστε επίσης : «Η κουμπάρα μου έβαλε τις φωνές στην κόρη μου και από τότε το παιδί δεν θέλει να τη δει. Να κόψω μαζί της;»

Είμαι πολύ τσαντισμένη. Όχι γιατί ήθελα να έχω ένα δικό μου πολύτιμο δαχτυλίδι, θα ήμουν χαρούμενη με οτιδήποτε. Αλλά επειδή μου είπε ψέματα και επειδή είμαι έξαλλη που το είχε δώσει σε μια άλλη γυναίκα, επίσης.

Εξάλλου, είναι η μητέρα του παιδιού του. Η κοπέλα έχει υπάρξει πολύ καλή μαζί μου. Κι ένας Θεός ξέρει τι θα έχει σκεφτεί, εάν με έχει δει να το φοράω. Θα ήταν ένα πράγμα που σίγουρα θα της έδινε μεγάλη ικανοποίηση να ξέρει ότι δεν το γνωρίζω καν”.

Η ανάρτηση που έκανε η γυναίκα γρήγορα έγινε , με τις γυναίκες που σχολίασαν να παίρνουν το μέρος της, λέγοντας «και μένα θα με πείραζε», «πήγαινέ το στο κοσμηματοπωλείο και άλλαξέ το με κάποιο άλλο που θα σου αρέσει» και «κι εγώ το ίδιο θα ένιωθα. Στην καλύτερη, μοιάζει τεμπέλης και αδιάφορος».


Θέλεις να μας πεις την ιστορία σου;

Στείλε μας την ιστορία σου στην φόρμα μας και εμείς υποσχόμαστε να τη δημοσιεύσουμε ανώνυμα!

Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια