Παναγιώτης Βασιλάκος: «Μιλάω με όλα τα κορίτσια, με την Νικολέτα όχι τόσο πολύ γιατί είναι σε σχέση»

Παναγιώτης Βασιλάκος: «Μιλάω με όλα τα κορίτσια, με την Νικολέτα όχι τόσο πολύ γιατί είναι σε σχέση»

Μία από τις εκπλήξεις για τον Νίκο Μουτσινά στο χθεσινό τελευταίο «Καλό μεσημεράκι» ήταν ο Παναγιώτης Βασιλάκος, ο οποίος αντιμετώπισε με χιούμορ όσα έλεγε ο παρουσιαστής ολόκληρη τη σεζόν και μπούκαρε στο πλατό με μια ανθοδέσμη από κόκκινα τριαντάφυλλα.

Ο όμορφος Bachelor, κατά την έξοδό του από τα στούντιο δεν αρνήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων και μάλιστα, ακόμα και στα άβολα ερωτήματα, εκείνος δεν δίστασε να μιλήσει ειλικρινά.

«Υπήρχαν κάποιες τηλεοπτικές προτάσεις, αλλά και οι άνθρωποι του Alpha δεν είχαν να μου δώσουν κάτι να μου ταιριάζει», αποκάλυψε ο Παναγιώτης Βασιλάκος, ο οποίος δεν έχει σχέδια τουλάχιστον μέχρι τον Δεκέμβριο και προτιμά να ξεκουραστεί ψυχικά και πνευματικά.

«Μιλάω σχεδόν σε όλα τα κορίτσια, με την Νικολέττα όχι τόσο πολύ το τελευταίο διάστημα γιατί νομίζω είναι και σε σχέση, οπότε δεν υπάρχει λόγος να έρχεται σε δύσκολη θέση», ανέφερε, ενώ σε ερώτηση για το αν έχει σκεφτεί πώς θα ήταν αν είχε διαλέξει άλλη κοπέλα, απάντησε:

«Δύσκολη ερώτηση. Και να ξαναγύρναγα το Bachelor πάλι τη Νικολέττα θα επέλεγα. Φυσικά και δεν πήρα πίσω το μονόπετρό της».

Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια