Παναγιώτης – Νικόλ: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που χώρισαν – Τι αποκάλυψε ο ίδιος!

Παναγιώτης – Νικόλ: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που χώρισαν – Τι αποκάλυψε ο ίδιος!

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος μίλησε στην κάμερα του Happy Day και έκανε αποκαλύψεις.

Ο ίδιος μιλώντας για την πρώην σύντροφό του, Νικολέτα Τσομπανίδου, με την οποία πλέον οι σχέσεις του δεν είναι καν τυπικές.

«Μιλάω σχεδόν με όλες τις κοπέλες, με τη μοναδική που δεν έχω επικοινωνία είναι η Νικολέττα. Έχει προχωρήσει στη ζωή της, έχει κάνει σχέση, οπότε δε θα ήθελα να την ενοχλώ. Θεωρώ πως αν η Νικολέτα έχει πληγωθεί, είναι λάθος της γιατί της έχω φερθεί πολύ όμορφα είναι πράγματα μεταξύ μας, τα οποία τα γνωρίζει πολύ καλά εκείνη», είπε για την Νικόλ, ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

Όσο για τον λόγο χωρισμού; Όπως άφησε να εννοηθεί, εκείνος ήταν που έβαλε τέλος στη μεταξύ τους σχέση, κάτι που μέχρι τώρα δεν ήταν γνωστό.

«Εγώ αυτή τη στιγμή είμαι 30 χρονών. Έχω κάνει 3 σοβαρές σχέσεις στη ζωή μου, έχω συζήσει, έχω αλλάξει ήπειρο. Όταν βλέπω οτι μια σχέση δεν πρόκειται να προχωρήσει και δεν έχει μέλλον, δεν υπάρχει λόγος να συνεχιστεί.»

Παρόλα αυτά, παραδέχτηκε πως η Νικολέτα όντως ήταν η κοπέλα που του ταίριαζε και που τον έκανε να νιώθει άνετα, όπως και η οικογένειά της.

«Ξεκάθαρα μου ταίριαζε. Από την πρώτη στιγμή με έκανε και ένιωθα ο εαυτός μου, ένιωθα πάρα πολύ οικεία μαζί της. Ένιωθα πως ήταν σαν ένα μέλος της οικογένειάς μου και με τους γονείς της ταίριαζα πάρα πολύ. Έχω πολύ όμορφα συναισθήματα για την οικογένειά της και για την ίδια. Ελπίζω κάποια στιγμή στο μέλλον να βρεθούμε και να τα ξαναπούμε»

Τέλος, έδωσε τις συμβουλές του για τον νέο bachelor.

«Θα πρέπει να το ζήσει στο έπακρον όλο αυτό. Θα πρέπει να είναι ο εαυτός του και είναι υποχρεωμένος να γνωρίσει την κάθε κοπέλα ξεχωριστά. Είτε του αρέσει εξωτερικά, είτε όχι. Θα πρέπει να είναι αφοσιωμένος γιατί μπορεί να πέσει από τα σύννεφα. Μπορεί να σου έρθει ο έρωτας εκεί που δε το περιμένεις, πρέπει να δίνεις χρόνο για να γνωρίσεις τον άλλον καλύτερα, γιατί δε ξέρεις τι έχει στο κεφάλι του ο κάθε άνθρωπος»

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του:

Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια