Ρούλα Πισπιρίγκου: 50 Ναρκωτικά χάπια και ζωγραφιές της Τζωρτζίνας πήραν οι Αρχές από το σπίτι της Ρούλας

Ρούλα Πισπιρίγκου: 50 Ναρκωτικά χάπια και ζωγραφιές της Τζωρτζίνας πήραν οι Αρχές από το σπίτι της Ρούλας

Έπειτα από 2,5 ώρες ερευνών, οι άνδρες της Ασφάλειας Πατρών έφυγαν, έχοντας επίσης πάρει μαζί τους φαρμακευτικά σκευάσματα που είχαν χορηγήσει οι γιατροί στα παιδιά, αλλά και στη Ρούλα Πισπιρίγκου, κινητά τηλέφωνα, κάρτες και λάπτοπ, καθώς και ένα κλουβί με ένα πουλί

Περίπου 2,5 ώρες κράτησαν οι έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας Πατρών στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη.

Η αδερφή της Ρούλας

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έρευνες στο σπίτι επικεντρώθηκαν σε προσωπικά αντικείμενα της 33χρονης μητέρας, στις επικοινωνίες της, αλλά και σε φαρμακευτικές ουσίες.

Πήραν φαρμακευτικά σκευάσματα που είχαν χορηγήσει οι γιατροί στα παιδιά, αλλά και στη Ρούλα Πισπιρίγκου, κινητά τηλέφωνα, κάρτες και λάπτοπ, αλλά και ένα κλουβί με ένα πουλί.

Σύμφωνα, δε, με πληροφορίες του tempo24.news, στο σπίτι βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, επίσης, βιβλία της Αγγελικής Νικολούλη, βιβλία εγκληματολογίας και ζωγραφιές που αποδίδονται στην Τζωρτζίνα, καθώς και περίπου 50 ναρκωτικά χάπια

Οι έρευνες πραγματοποιήθηκαν παρουσία εισαγγελέα. Στο σπίτι βρισκόταν και η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, που άνοιξε το σπίτι στις Αρχές.

Η εντολή δόθηκε στην τοπική αστυνομία από τον ανακριτή, προκειμένου να ελεγχθούν στο σύνολό τους οι χώροι του σπιτιού και να μεταφερθεί στην Ασφάλεια κάθε στοιχείο που οι αστυνομικοί κρίνουν πως μπορεί να δώσει περαιτέρω στοιχεία για τους θανάτους της Τζωρτζίνας, της Ίριδας, και της Μαλένας.

Η έρευνα έγινε μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου και την άσκηση ποινικής δίωξης εις βάρος της για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια