ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ-ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑΣ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ: «ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΖΟΥΣΕ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΜΟΜΟΥΝ ΕΓΩ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ»

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ-ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑΣ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ: «ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΖΟΥΣΕ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΜΟΜΟΥΝ ΕΓΩ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ»

Συγκλονίζει ο 40χρονος οδηγός και φίλος της κοπέλας που έχασε τη ζωή της μετά την πτώση του αυτοκινήτου, μέσα στο οποίο οι δύο τους επέβαιναν, σε γκρεμό στη Γαύδο.

Μιλώντας στο Tlive, είπε πως καλύτερα να έφευγε εκείνος παρά η κοπέλα. Ο άνδρας περιέγραψε πώς συνέβη το δυστύχημα, τονίζοντας πως έχει την ευθύνη και ζητώντας από τη μητέρα και τον αδερφό της κοπέλας να τον συγχωρήσουν.

«Βασικά ήταν δική μου αμέλεια, είχαμε παρκάρει σε εκείνο το σημείο για πολλές ώρες σε ένα μέρος που ήταν αμφιθεατρικό, αλλά είναι και γρεμός από κάτω. Ξαφνικά άρχισε να τσουλάει το αυτοκίνητο και μας πήρε ο γκρεμός. Θυμάμαι ότι είχα βάλει το χειρόφρενο, γιατί με ενοχλούσε. Έβαλα μπρος το αμάξι για να φύγουμε και σε ένα δίλεπτο πήγε κάτω στον γκρεμό, πήγε 70-80 μέτρα. Το αμάξι έγινε σμπαράλια, την κοπελιά την έβγαλα, ήταν ζωντανή. Εκεί κάτω δεν είχε σήμα. Τη σέρνω, τη βάζω στην άκρη, της λέω: “Πώς είσαι, πονάς;”, Μου λέει “πονάω στο πόδι”. Βγάζω ένα υπόστρωμα, την σκεπάζω. Πήγα επάνω για να έχει σήμα, αμέσως ήρθε ο γιατρός και ο πυροσβέστης στις 6. Το ελικόπτερο ήρθε από τις 10.30 και μετά» περιέγραψε ο 40χρονος.

«Δεν μου αρέσει να ρίχνω ευθύνες, εγώ την έχω την ευθύνη. Τη σκαπούλαρα εγώ, η κοπελιά όμως… Αν είχε έρθει νωρίτερα το ελικόπτερο, θα την είχε γλιτώσει. Ήταν άγγελος, άγγελος. Φυσιογνωμικά γνωρίζομασταν από το 2017, αλλά τους τελευταίους 3 μήνες ήρθαμε κοντά» είπε ο άνδρας συντετριμμένος.

«Καλύτερα να ζούσε αυτή και να κοιμόμουν εγώ μια για πάντα. Αλήθεια το λέω. Να με συγχωρέσει η μάνα της, ο αδερφός της, αν μπορούνε, αλλιώς και πάλι το καταλαβαίνω», είπε.