Σύρος: Καθηγήτρια χτύπησε μαθήτρια στην τάξη επειδή… χτύπησε το κινητό

Σύρος: Καθηγήτρια χτύπησε μαθήτρια στην τάξη επειδή… χτύπησε το κινητό

Αναστάτωση προκλήθηκε στη μαθητική κοινότητα της Σύρου μετά την καταγγελία ότι μία καθηγήτρια χτύπησε μαθήτρια μέσα στην τάξη. Η πληροφορία έφθασε χθες το βράδυ στα γραφεία του Syrospress.gr και διασταυρώθηκε από μαθητές του ΕΠΑΛ Σύρου.

«Η συμμαθήτριά μας είχε το κινητό της μέσα στη τάξη κι επειδή το είχε ξεχάσει ανοιχτό, χτύπησε την ώρα του μαθήματος. Πήγε να το κλείσει να μην χτυπάει και η καθηγήτρια της το άρπαξε από τα χέρια τραβώντας και γρατζουνώντας την, φωνάζοντας ότι τη βιντεοσκοπούσε. Αφού το πήρε από τη συμμαθήτριά μας της έδινε αγκωνιές με το χέρι της στο στομάχι για να μη της το πάρει» είπαν οι συμμαθητές της.

Τα περισσότερα παιδιά κάνουν λόγο για αψυχολόγητες αντιδράσεις της καθηγήτριας μέσα στην τάξη.

«Η συμπεριφορά της από την αρχή ήταν παράξενη. Μέχρι και τα ερωτικά της μας έλεγε μέσα στην τάξη. Ολοι ξέραμε την προσωπική της οικογενειακή κατάσταση, ότι ήταν χωρισμένη με παιδιά αλλά τα παιδιά τα έχει στο τάδε νησί ο πατέρας τους. Μόνο μάθημα δεν κάναμε από την αρχή της χρονιάς μαζί της» αναφέρουν.

Η οικογένεια της μαθήτριας, σύμφωνα με τις πληροφορίες, περιμένει την αντίδραση του Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κυκλάδων, για το συγκεκριμένο συμβάν, διαφορετικά διατίθεται να φθάσει στον εισαγγελέα.