«Τρώω τη διατροφή σε φορέματα και παπούτσια. Αφού καλύπτω τα έξοδα του παιδιού, τί πειράζει;»

«Τρώω τη διατροφή σε φορέματα και παπούτσια. Αφού καλύπτω τα έξοδα του παιδιού, τί πειράζει;»

Με λένε Μαριαλένα και είμαι χωρισμένη τα τελευταία τρία χρόνια. Ήμουν παντρεμένη με ένα πολύ καλό παιδί αλλά έπασχε σε πολλούς τομείς. Μαζί έχουμε ένα κοριτσάκι τεσσάρων ετών το οποίο και εγώ και ο πρώην άντρας μου λατρεύουμε όσο τίποτε άλλο και μετά το διαζύγιο ο ίδιος μου ζήτησε να μην πάμε στα δικαστήρια για χάρη του και μου είπε εξαρχής ότι θα μου δίνει μία ικανοποιητική διατροφή γιατί δεν ήθελε να λείψει τίποτα στο παιδί του.

Πράγματι τα χρήματα που μας δίνει είναι υπεραρκετά και μου φτάνουν όχι μόνο για να καλύπτω τις ανάγκες του παιδιού αλλά και να ψωνίζω ό, τι μου χρειάζεται από καλλυντικά και εσώρουχα μέχρι ακριβά ρούχα, φορέματα, τσάντες, παπούτσια και ό,τι άλλο έχω ανάγκη. Ο πρώην άντρας μου και οι γονείς του, που δεν με συμπάθησαν ποτέ, βλέπουν τις αγορές που κάνω και καταλαβαίνουν ότι τα αγοράζω με δικά του χρήματα γιατί εγώ δεν εργάστηκα ποτέ ούτε και τώρα. Γκρινιάζουν όλη την ώρα και πιο πολύ ο άντρας μου γιατί του βάζουν φιτιλιές οι δικοί του αλλά από τη στιγμή που προσέχω το παιδί μου και έχω κάθε του έξοδο και ανάγκη καλυμμένη, τι τους νοιάζει τι κάνω τα υπόλοιπα λεφτά;

Με τον άντρα μου έχουμε υπογράψει ιδιωτικό συμφωνητικό πράγμα που σημαίνει πως δεν μπορεί να δώσει λιγότερα επειδή έτσι ξαφνικά του ήρθε. Το τι θα κάνω εγώ με αυτά τα λεφτά είναι δικό μου θέμα. Αν έχει πρόβλημα ας μας έλεγε από την αρχή ότι θα μας δίνει λιγότερα αλλά από τη στιγμή που μας δίνει τόσα έχω κάθε δικαίωμα να τα κουμαντάρω και να τα ξοδέψω όπου εγώ νομίζω ότι πρέπει.

Αν έχει πρόβλημα να με πάει δικαστικά αλλά δεν τον συμφέρει γιατί με την περιουσία που έχει ξέρει ότι μπορώ να πετύχω διατροφή μεγαλύτερη απ’ αυτή που ήδη μου δίνει. Βολεύομαι με αυτά που έχω. Και το παιδί μου έχω καλυμμένο και εγώ δεν χρειάζεται να δουλεύω.

Μαριαλένα

Πηγή : singleparent.gr

Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια