Φονικό Μακρινίτσα: Αυτός είναι ο 31χρονος δολοφόνος

Φονικό Μακρινίτσα: Αυτός είναι ο 31χρονος δολοφόνος

Δεν το χωράει ο νους. Κανείς στην Μακρινίτσα του Πηλίου δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που συνέβη στο χωριό τους. Πώς από τη μια στιγμή στην άλλη δύο αδέρφια βρήκαν τραγικό θάνατο από τον άνθρωπο που έβαλαν στο σπίτι τους και τον έκαναν γαμπρό.

Το γραφικό χωριό της Μαγνησίας, όπου έγινε το φρικτό έγκλημα, θρηνεί για τα δύο αδέλφια, τον Γιώργο Τσάπα, 30 ετών και την αδελφή του Κωνσταντίνα Τσάπα, 28 χρόνωνμητέρα ενός παιδιού δύο ετών.

Ο Γιώργος, ήταν ηλεκτρολόγος και εργαζόταν κατά καιρούς στο γνωστό καφέ μπαρ «Αερικό» στη Μακρινίτσα.

Η Κωνσταντίνα, μέχρι πρόσφατα εργαζόταν σε σούπερ μάρκετ, ενώ όπως αναφέρει το e-thessalia.gr, επρόκειτο σε μερικές ημέρες να αναλάβει εργασία στο κτήμα Καραΐσκου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Κωνσταντίνα ήταν τέσσερα χρόνια παντρεμένη με τον δολοφόνο, ενώ βρίσκονταν σε διάσταση περίπου από τα Χριστούγεννα.

Ο 32χρονος δολοφόνος, ζούσε στο σπίτι της γιαγιάς του και της θείας του στην περιοχή Αγ. Μαρίνα του Αγ. Βλασίου. Εργαζόταν περιστασιακά σε συνεργείο αυτοκινήτων και λάμβανε αναπηρική σύνταξη, καθώς φέρεται να είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα στην Αγριά, έξω από το εργοστάσιο της ΕΨΑ. Είχε χάσει τον πατέρα του, ενώ η μητέρα του φέρεται να νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική της Αθήνας.