Φονικό Μακρινίτσα: «Θα χυθεί αίμα» είχε απειλήσει ο δολοφόνος

Φονικό Μακρινίτσα: «Θα χυθεί αίμα» είχε απειλήσει ο δολοφόνος

Την περασμένη Πέμπτη, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο μακελάρης της Μακρινίτσας μετέβη ξανά στο πατρικό σπίτι της κοπέλας στο χωριό και μετά από καβγά γρονθοκόπησε τόσο τον πατέρα της όσο και την ίδια.

Για τον λόγο αυτό κατατέθηκε μήνυση εναντίον του στο αστυνομικό τμήμα Βορείου Πηλίου. Μάλιστα, οι απειλές τελέστηκαν μπροστά σε όργανα της αστυνομίας και ο τραγικός πατέρας, ζήτησε τότε, να σημειωθούν και να καταγραφούν οι φράσεις αυτές ως προϊόν απειλής.

Που να ήξερε, ότι τρεις ημέρες αργότερα, ο ίδιος άνθρωπος θα σκότωνε τα παιδιά του με μαχαιριές, μέσα στο ίδιο του το σπίτι!

«Δεν ήξερε τι έγινε, ούτε κατάλαβε ότι τους χτύπησε με μαχαίρι. Αυτός πήγε να δει το παιδί γιατί του στερούσαν την επικοινωνία», επισημαίνει μιλώντας στο taxydromos.gr, ο δικηγόρος, Δημήτρης Βούλγαρης, συνήγορος του 31χρονου που συνελήφθη για τη διπλή δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του και του κουνιάδου του, χθες το βράδυ στη Μακρινίτσα.

Ο κ. Βούλγαρης αναφέρει πως στην απολογία του στην Αστυνομία ο 31χρονος ισχυρίστηκε πως έχει σοβαρό ψυχιατρικό πρόβλημα, πως δεν κατάλαβε τι γίνεται. Είπε πως δεν κατάλαβε ότι τους μαχαίρωνε και ότι το έμαθε από τους αστυνομικούς όταν τον συνέλαβαν.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο κ. Βούλγαρης, ο 31χρονος έχει μειωμένο καταλογισμό, έχει εμμονές και μανία καταδίωξης και πως έχει εξεταστεί πολλές φορές στο Νοσοκομείο Βόλου.

Επίσης ανέφερε πως η μητέρα του 31χρονου ήταν έγκλειστη σε ψυχιατρική κλινική και τον κρατούσε ο πατέρας του.

«Πήγε να δει το παιδί γιατί του στερούσαν την επικοινωνία μαζί του επειδή είχε διάφορα ψυχιατρικά προβλήματα και η γυναίκα του δεν τον άφηνε να δει το παιδί», λέει ο κ. Βούλγαρης. Και προσθέτει:

«Όταν η πεθερά του τού είπε φύγε γιατί θα σε κλείσουμε στο ψυχιατρείο, αυτός εκείνη την ώρα θόλωσε, έσπασε την τζαμαρία της εξώπορτας, κατευθύνθηκε μέσα, βρήκε, μόλις μπήκε, την πεθερά που του έλεγε να φύγει, κατευθύνθηκε προς τον πάνω όροφο για να δει το παιδί και εκείνη την ώρα κατέβαινε η γυναίκα του. Λέει ότι την έσπρωξε και έπεσε κάτω και ο ίδιος, ανέβηκε προς τα πάνω για να δει το παιδί, δεν το βρήκε και κατεβαίνοντας είδε τη γυναίκα πεσμένη. Βγαίνοντας έξω είδε τον αδερφό της γυναίκας που έμπαινε, λέει ότι αδερφός είχε ένα ξύλο στα πλευρά τον έσπρωξε κι αυτόν και έφυγε».

«Μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχε καταλάβει καν ότι είχε κάνει χρήση του μαχαιριού», λέει ο κ. Βούλγαρης και επισημαίνει ότι το θύμα, η 28χρονη, στις 15 Ιανουαρίου απευθύνθηκε στον Εισαγγελέα και ζήτησε ακούσια νοσηλεία, διατάχθηκε η ακούσια νοσηλεία και οι γιατροί είπαν ότι έχει σοβαρά ψυχικά προβλήματα, μανία καταδίωξης και τον αφήσαν ελεύθερο ενώ δεν έπρεπε.

Σήμερα, σύμφωνα με τον κ. Βούλγαρη, θα δικαζόταν η αίτηση για ακούσια νοσηλεία του Εισαγγελέα.