«Στον 7ο μήνα μού έδωσε τελεσίγραφο ότι θα γεννήσω με καισαρική»

«Στον 7ο μήνα μού έδωσε τελεσίγραφο ότι θα γεννήσω με καισαρική»

Έπειτα από τεστ εγκυμοσύνης και χοριακή πάω στη γυναικολόγο μου για να σιγουρέψω την εγκυμοσύνη διότι είχα φοβερές “κράμπες περιόδου ” χωρίς περίοδο φυσικά και έχοντας μια αποβολή στην πλάτη φοβήθηκα μήπως είναι δεύτερη….. τελικά όλα καλά κάνουμε κάθε τόσο τα ραντεβού πάντα με την παρουσία του συζύγου και πάντα να μου λέει πόσο καλά τα πάω δεν βάζω κιλά προσέχω τη διατροφή και έτσι θα είναι πιο εύκολο να πάμε για φυσιολογικό τοκετό και διάφορα άλλα τέτοια….

Πριν κλείσω τον 7ο μήνα γυρνάει το παιδί με τα πόδια κάτω και να είναι σίγουρη πως δεν θα γυρίσει με τπτ και δεν προσπαθούμε να κάνουμε τπτ γι αυτό απλά τελεσίγραφο από τώρα πας για καισαρική. Απρίλιος του 2020 με τον κορονοϊό σε έξαρση δεν με δέχεται κανένας άλλος για δεύτερη γνώμη τόση σιγουριά μας τρόμαξε κάτι θα είδε λέγαμε…

Αφού κατάφερα με χίλια ζόρια να βρω γιατρό για δεύτερη γνώμη, μου είπε τι επιλογές έχω τι μπορώ να κάνω για να γυρίσει κ.α. και δεν είχε κανένα πρόβλημα το μωρό ευτυχώς! Οπότε όταν ήρθε η ώρα με ρώτησε η δεύτερη γιατρός γιατί πήγα τι έγινε και ήθελα δεύτερη γνώμη της εξηγήσαμε και μας είπε το εξής:

«Λόγω covid19 πολλοί προσπαθούν να κλείσουν αναίτιες καισαρικές για μεγαλύτερη ασφάλεια υποτίθεται αλλά όλα γίνονται για τα χρήματα!»

Δεν ήθελα να το πιστέψω πως μετά από μια αποβολή και την εμπιστοσύνη που της είχα δείξει θα μου κάνει τέτοιο πράγμα οπότε είπα θα μάθω αν αληθεύει κι έτσι στο επόμενο ραντεβού 37 εβδομάδων περίπου μου λέει πάμε γρήγορα για καισαρική κλείνουμε τώρα ραντεβού…. έφυγα από εκεί άρον άρον με πολύ στεναχώρια γιατί δεν χρειαζόταν να γεννήσω ακόμα και επέμεινε και ευτυχώς δεν την άκουσα!

Την καισαρική δεν την γλύτωσα διότι μέσω covid19 δεν με δεχόντουσαν άλλοι γιατροί για να προσπαθήσουμε να γυρίσει οπότε αφού έκλεισα 39 εβδομάδες γνώρισα μια πολύ καλή γυναικολόγο στο Νοσοκομείο της περιοχής μου και γέννησα εκεί με καισαρική βέβαια αλλά με εμπιστοσύνη στη γυναικολόγο που επέλεξα……

Μαίρη

Πηγή: ampa.lifo.gr

Θέλεις να μας πεις την ιστορία σου;

Στείλε μας την ιστορία σου στην φόρμα μας και εμείς υποσχόμαστε να τη δημοσιεύσουμε ανώνυμα!

Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια