Bachelor: Που βρίσκονται και τι κάνουν σήμερα τα πιο πολυσυζητημένα κορίτσια του ριάλιτι

Bachelor: Που βρίσκονται και τι κάνουν σήμερα τα πιο πολυσυζητημένα κορίτσια του ριάλιτι

Τον Σεπτέμβριο του 2020, στον Alpha, έκανε πρεμιέρα το προχωρημένο ριάλιτι, με πρωταγωνιστή τον Παναγιώτη Βασιλάκο, ο οποίος πολιορκούνταν από εντυπωσιακές κοπέλες, οι οποίες και ζούσαν μαζί κάτω από την ίδια στέγη.

Από την πρώτη στιγμή, ο Παναγιώτης Βασιλάκος κέρδισε τις περισσότερες υποψήφιες συντρόφους, οι οποίες μάλιστα έρχονταν συχνά σε διαμάχη για το ποια θα κερδίσει την καρδιά του.

Μάλιστα, μερικές από τις κοπέλες συζητήθηκαν έντονα με τη συμμετοχή τους στο ριάλιτι.

Η Νικολέτα Τσομπανίδου, ήταν η τυχερή που κέρδισε την καρδιά του Παναγιώτη, όμως το φινάλε της σχέσης τους, σηματοδότησε και μια νέα αρχή για τη Νικολέτα, η οποία ξεκίνησε να ασχολείται με το styling, σχεδιάζοντας τις δικές της τσάντες και πρόσφατα, μέσω του , ανακοίνωσε πως το πρώτο της κατάστημα με ρούχα και αξεσουάρ θα είναι στη διάθεση του κοινού.

Νικολέτα Τσομπανίδου Bachelor

Η Σία Βοσκανίδου παρά το γεγονός ότι για αρκετούς θεωρήθηκε το μεγάλο φαβορί, καθώς τα πρώτα της ραντεβού με τον Παναγιώτη Βασιλάκο είχαν αφήσει τον 30χρονο εργένη τις καλύτερες εντυπώσεις, οι εντάσεις και οι σκηνές ζήλειας που ακολούθησαν, της στέρησαν τη θέση της στο παιχνίδι.

Σήμερα, η πανέμορφη μελαχρινή ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι, όπου και εμφανίζεται στο ίδιο νυχτερινό κέντρο με τον Θέμη Αδαμαντίδη.

Η Έλενα Μπάση, που απασχόλησε έντονα με την ηλικία της, αφού είχε δηλώσει 38 και όχι 42 που ήταν πραγματικά, αναχώρησε για την Αμερική, κυνηγώντας το μεγάλο της όνειρο για μια καριέρα στο τραγούδι.

H Ραφαέλα Γεωργίου, μία από τις κοπέλες που έφτασε πολύ κοντά στον τελικό, σήμερα ζει μόνιμα στην Κύπρο, όπου και συνεργάζεται με τηλεοπτική εκπομπή του Alpha Κύπρου.

Τέλος, η Αντζελίνα Χαλντέντα πρόσφατα βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο των media μετά την απώλεια των 20 κιλών και τη νέα της εμφάνιση που προκάλεσε ανησυχία. Εκτός, όμως, από τα κιλά, η δεύτερη μεγάλη αλλαγή έγινε στα μαλλιά της, καθώς, εδώ και λίγες μέρες, η Αντζελίνα απέκτησε ράστα.

Αντζελίνα Χαλντέντα Bachelor

Πλέον, περιμένουμε την πρεμιέρα του επόμενου Bachelor , το οποίο σύντομα θα κάνει πρεμιέρα στο πρόγραμμα του Alpha, με πρωταγωνιστή τον Αλέξη Παππά, πρώην παίκτη του .

Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια