Big Brother – Ξεσπά ο Θέμης Κανέλλος: “Ο Ισίδωρος δεν είναι η Θεούσα που δείχνει”

Big Brother – Ξεσπά ο Θέμης Κανέλλος: “Ο Ισίδωρος δεν είναι η Θεούσα που δείχνει”

Ο Θέμης Κανέλλος μίλησε για τη σχέση του με τον Ισίδωρο Δούνη, υποστηρίζοντας ότι οι τηλεθεατές του θα καταλάβουν σύντομα το ποιος πραγματικά είναι.

Στη νέα πρωινή εκπομπή του Open “Ποιος είναι Πρωινιάτικα” βρέθηκε καλεσμένος το πρωί της Δευτέρας (06/09) ο Θέμης Κανέλλος, ο οποίος μίλησε για τη σχέση του με τον Ισίδωρο Δούνη, ο οποίος βρίσκεται τη φετινή σεζόν στο σπίτι του Big Brother 2 και για τον οποίο πρόσφατα είχε κάνει αναρτήσεις στα social media.

“Όταν στα του Big Brother ξέρεις ήδη έναν παίκτη προσωπικά. Και μάλιστα πολύ καλά”, έγραψε αρχικά στο και συνέχισε με δεύτερο story: “Και μπαίνεις να δεις συνομιλία απλά για να τον θυμηθείς και βλέπεις ότι έχει διαγράψει τα μηνύματά του. Χαχαχαχα καλά πήγε αυτό”.

Big Brother - Ξεσπά ο Θέμης Κανέλλος:
Big Brother - Ξεσπά ο Θέμης Κανέλλος:

Μιλώντας στην εκπομπή του Open, ο Θέμης Κανέλλος θέλησε να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς έχει γίνει, δηλώνοντας τα παρακάτω:

“Στην ανάρτηση που έκανα πριν λίγες μέρες δεν είπα τον Ισίδωρο αλλά, ναι, τον Ισίδωρο ήξερα. Έρχεται τέλος πάντων στο σπίτι μου και καθόμαστε κυριολεκτικά δύο ώρες και μου μιλάει για το Big Brother. Αρχίζει και μου κάνει ερωτήσεις, μου λέει για στρατηγικές, με ρωτάει για σημεία που να μην ακούγονται ή να μην καταγράφουν οι κάμερες. Εγώ του τα έλεγα, δεν το σκέφτηκα εκείνη τη στιγμή ότι θα χρησιμοποιήσει κάπως αυτές τις πληροφορίες”, είπε αρχικά ο γνωστός Youtuber.

“Πιστεύω ότι εν τέλει θα φανεί από μόνος του. Ας μη μείνουν οι τηλεθεατές στα δικά μου λόγια, είμαι 100% ότι σε λίγο καιρό θα αποκαλυφθεί αυτή η περσόνα – Θεούσα θα φανεί. Εμένα δεν μου είχε πει τίποτα για τον Θεό. Δεν μου είχε πει τίποτα πως είχε πάει σε καμία Θεολογία, δεν μου είχε πει τίποτα από όλα αυτά. Επίσης, όταν ήρθε στο σπίτι μου, δεν είχε αυτή τη γλυκιά φωνή. Δεν μου μιλούσε έτσι”, συμπλήρωσε ο ίδιος.

Δείτε παρακάτω όλα όσα δήλωσε ο Θέμης Κανέλλος:

Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια