Big Brother: Αυτοί είναι οι πρώτοι οκτώ παίκτες που θα μπουν στο σπίτι του Big Brother

Big Brother: Αυτοί είναι οι πρώτοι οκτώ παίκτες που θα μπουν στο σπίτι του Big Brother

Η νέα σεζόν θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 29 Αυγούστου στο ΣΚΑΪ και θα προβάλλεται καθημερινά Δευτέρα εώς Παρασκευή με 14 παίκτες να διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Παρουσιαστές στα live του Big Brother φέτος θα είναι ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα, ενώ τον σχολιασμό θα αναλάβει η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Καλοκαίρι #not», οι πρώτοι οκτώ παίκτες του ριάλιτι έχουν ήδη ανακοινωθεί, ενώ ανά τακτά χρονικά διαστήματα, θα εισέρχονται νέοι παίκτες στο σπίτι του , όπως και τις προηγούμενες χρονιές.

Στηβ Μιλάτος

Είναι γνωστό μοντέλο, που έχει περπατήσει για διάσημους οίκους μόδας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Παναγιώτης Πέτσας

Μοντέλο και ο δεύτερος παίκτης του Big Brother. Έγινε γνωστός από την συμμετοχή του στον τρίτο κύκλο του , καθώς και από το πέρασμά του στο παρελθόν από το μουσικό show, X-Factor.

Μελέτης Γαβαλάς

Θα κάνει το τηλεοπτικό του ντεμπούτο. Δεν έχει εμφανιστεί ξανά σε κάποιο ριάλιτι. Δουλεύει σε γνωστή εταιρεία κινητής τηλεφωνίας.

Ισίδωρος Δούνης

Παρά τις σπουδές του στην Ιερατική Σχολή, τον κέρδισε η αισθητική. Εργάζεται στην Θεσσαλονίκη, από όπου και κατάγεται, ως αισθητικός-μασέρ.

Ανχελίτα

Η Αγγελική Πιερίδη -γνωστή με το καλλιτεχνικό της όνομα, Ανχελίτα- είναι γνωστή τραγουδίστρια, με μεγάλο κοινό στα social media.

Εύη Τσαγκλή

Η Dj και χομπίστρια -όπως δηλώνει- δεν έχει social media και αυτό από μόνο του προκαλεί εντύπωση. Όπως αναφέρει, της αρέσει η γιόγκα και ασχολείται με αυτό σαν χόμπι.

Γιώτα Μυλωνά

Πρόκειται για μία εκρηκτική προσωπικότητα, που σίγουρα θα απασχολήσει την κοινή γνώμη. Έχει πολύ χιούμορ και είναι ιδιαίτερα κοινωνική. Ασχολείτα με την εστίαση.

Σύλια Καραμολέγκου

Η Σύλια είναι επαγγελματίας TikToker και μία πολύ εντυπωσιακή παρουσία. Κατάγεται από την Σαντορίνη και έχει ήδη μεγάλο κοινό.

Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια