Eurovision 2023: To τραγούδι «What They Say» που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα (vid)

Eurovision 2023: To τραγούδι «What They Say» που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα (vid)

Το «What They Say» ερμηνεύει ο 16χρονος, Βίκτωρας Βερνίκος, ο οποίος θα ταξιδέψει στο Λίβερπουλ, όπου θα φιλοξενηθεί φέτος ο 67ος Διαγωνισμός της .

Η Ελλάδα θα διαγωνιστεί στον Β' Ημιτελικό της Eurovision, την Πέμπτη 11 Μαΐου 2023.

Το «What They Say» είναι μια φεστιβαλική και δυναμική ρυθμική μπαλάντα, που έγραψε ο Βίκτωρας στα 14 του, για να μοιραστεί ένα προσωπικό του βίωμα.

Ο Βίκτωρας μας παροτρύνει ν' ακούμε κάθε μας συναίσθημα, όσο δύσκολο κι αν είναι, να το εκφράζουμε και να το μοιραζόμαστε γιατί είναι απελευθερωτικό, κι έτσι μαζί να διεκδικούμε ένα πιο φωτεινό αύριο.

Σε σκηνοθεσία των Pickcodes, το video clip του «What They Say» ξεχωρίζει για τις σκηνές γεμάτες συναίσθημα με μοναδικό πρωταγωνιστή τον Βίκτωρα, που καταφέρνει ν' αφήσει πίσω του ό,τι τον περιόριζε και να νιώσει την απελευθέρωση μέσα από τη μουσική.

Το βιογραφικό του Victor Vernicos

O Victor Vernicos είναι 16 ετών και αποτελεί τον νεαρότερο εκπρόσωπο της Ελλάδα στην ιστορία του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision. Συγκεκριμένα, ο καλλιτέχνης άρχισε μαθήματα πιάνου σε ηλικία μόλις 4 ετών, μαθήματα Φωνητικής στα 8 και μαθήματα κιθάρας στα 10 του χρόνια. Στα 11 άρχισε να γράφει τα πρώτα δικά του τραγούδια ενώ, εδώ και δύο χρόνια, επιμελείται και την παραγωγή της δικής του μουσικής, παρακολουθώντας μαθήματα Μουσικής Τεχνολογίας.

Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια