GNTM3: ΗΡΑΚΛΗΣ – ΧΩΡΙΣΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

GNTM3: ΗΡΑΚΛΗΣ – ΧΩΡΙΣΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

Χθές το βράδυ της Τρίτης 15 Δεκεμβρίου ήταν ο μεγάλος τελικός του φετινού Boys and Girls διαγωνισμού μόδας και έληξε με νικητή το φαβορί του GNTM3Ηρακλή Τσουζίνοβ. Αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, ο Ηρακλής τρισευτυχισμένος  έκανε δηλώσεις στην κάμερα και εκτός από τα συναισθήματά του για τη νίκη του στο , μίλησε και για τη σχέση του ανακοινώνοντας πως ήταν ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του, το οποίο «έκλεισε».

Πριν μερικά επεισόδια είχαμε δει τον Ηρακλή να τηλεφωνεί στην κοπέλα του, την όμορφη χορεύτρια Αγγελική Κάτρη, από το σπίτι του GNTM και η συνομιλία τους ήταν ίσως ό,τι πιο άβολο έχουμε δει. Μόλις έκλεισαν τον τηλέφωνο ο Ηρακλής εξομολογήθηκε πως είναι μπερδεμένος και ότι δεν ξέρει πως θα πάει η σχέση του με την Αγγελική, καθώς το GNTM τον άλλαξε σαν άνθρωπο. Όπως φάνηκε, η σχέση τους έληξε άδοξα.

«Η Αγγελική νομίζω θα σκέφτεται τα καλύτερα. Ελπίζω να με στηρίζει, αλλά εντάξει νομίζω ότι πλέον δεν μπορεί να κρατάει τον τίτλο της κοπέλας μου. Η αλήθεια είναι ότι σπάσαμε. Αυτή τη στιγμή θέλω να αφοσιωθώ στον επαγγελματικό μου εαυτό παρά στον προσωπικό», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ηρακλής Τσουζίνοφ.