H Δήμητρα της Λέσβου έγινε playmobil…

H Δήμητρα της Λέσβου έγινε playmobil…

Ο διευθυντής της έντυπης LIFO, M. Hulot, συγκλονισμένος από την ιστορία της Δήμητρας της Λέσβου, έφτιαξε αυτό το playmobil, ως μια χειρονομία τρυφερότητας. Η φωτογραφία κάνει από το πρωί τον γύρο του διαδικτύου, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που θέτουν επί τάπητος τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας και κυρίως των μελών της που γερνούν μόνα και αβοήθητα.

Η φωτογραφία κάνει από το πρωί τον γύρο του διαδικτύου, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που θέτουν επί τάπητος τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας και κυρίως των μελών της που γερνούν μόνα και αβοήθητα.

Η Δήμητρα της Λέσβου προκάλεσε το παγκόσμιο ενδιαφέρον όταν το νησί έγινε το επίκεντρο λόγω του μεταναστευτικού. Ένας άνθρωπος άκακος, τρυφερός και καλοπροαίρετος, έγινε συχνά στόχος ρατσιστικών σχολίων και όχι μόνο, ζώντας μία ζωή γεμάτη φόβο και μοναξιά.

Δείτε επίσης: Νεκρή στα αζήτητα η «Δήμητρα της Λέσβου»; – Ποιοι ευθύνονται για τις εγκληματικές καθυστερήσεις;

Στις αρχές Απριλίου, η Δήμητρα, το βαφτιστικό της οποίας ήταν Δημήτρης Καλογιάννης εξαφανίστηκε, γεγονός που έγινε γνωστό στα τέλη Μαΐου όταν τελικά εκδόθηκε Silver Alert. Τρεις μέρες πριν, ο αδερφός της αναγνώρισε τη Δήμητρα στο πρόσωπο ενός θύματος τροχαίου.

Πηγή: Lifo.gr

Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια