«O άντρας μου βάζει πάνω απ’ όλα το παιδί από τον πρώτο του γάμο και έχω κουραστεί!»

«O άντρας μου βάζει πάνω απ’ όλα το παιδί από τον πρώτο του γάμο και έχω κουραστεί!»

Καλησπέρα σας, ονομαζομαι Βασιλική.

Ειμαι εδω και ενα χρονο παντρεμένη με έναν άντρα ο οποίος έχει μια 10χρονη κόρη απο προηγούμενο γάμο. Εμείς πρόσφατα αποκτήσαμε ένα δικό μας μωράκι.

Το πρόβλημά μου είναι ο χρόνος που μας αφιερώνει ο άντρας μου. Κάθε μέρα σχεδόν θα αφιερώσει όλο του το απόγευμα στην κόρη του αμέσως μόλις γυρίσει από τη δουλειά. Εγω του εξηγω οτι πρεπει να βρει λιγο τις ισορροπιες και να περιορισει το χρονο που της αφιερωνει. Πλεον εχει και αλλο παιδι το οποιο τον χρειαζεται και εγω δεν μπορω να βαρυνομαι με ολες τις υποχρεωσεις. Μολις γυρισω και εγω στην δουλεια δηλαδη τι θα γινει; Θα αφηνουμε το μωρο μας σε ντανταδες για να πηγαινει στο πρωτο του παιδι;

Επισης δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα στο παιδι μας αν δεν το κανουμε και στην κορη του. Παιρνω παιχνιδι στο δικο μας; Πρέπει να πάρουμε και στην κόρη του. Ανοιγω στο παιδί μας λογαριασμό τραπέζης; Πρέπει και στην κόρη του.

Προσπαθω να του εξηγησω οτι εγω δεν εχω οικονομικες υποχρεωσεις απεναντι στη κορη του, εχει μανα και πατερα που δινει διατροφη και με το παραπανω. Δεν μπορω εγω να πιεζομαι οικονομικα (κανω δυο δουλειες) ή να μην προσφερω πραγματα στο παιδι μου αν δε τα εχει και το αλλο παιδι.

Τί με συμβουλεύετε;

Βασιλική 

Πηγή: singleparent

Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια