ΠΩΣ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙΣ ΤΑ ΑΚΡΥΛΙΚΑ ΝΥΧΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ!

ΠΩΣ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙΣ ΤΑ ΑΚΡΥΛΙΚΑ ΝΥΧΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ!

Το ακρυλικό ή gel μανικιούρ είναι η τελευταία τάση της μόδας τα τελευταία χρόνια, μιας και χαρίζει μεγαλύτερη διάρκεια αλλά και ανθεκτικότητα σε σχέση με το απλό βερνίκι νυχιών.

Τί γίνεται, όμως, στην περίπτωση που θέλεις να το αφαιρέσεις και δε προλαβαίνεις να κλείσεις ραντεβού σε μια επαγγελματία; Όπως καταλαβαίνεις, το ημιμόνιμο μανικιούρ θέλει ειδική διαδικασία για να αφαιρεθεί, ώστε να μη καταστρέψεις τα νύχια σου!

Μην αγχώνεσαι! Υπάρχει λύση!

  1. Αφαίρεσε με τον κόφτη τα πιο χοντρά, δηλαδή στρασάκια και πέρλες.
  2. Με τον τροχό, σε μεσαία ταχύτητα, προσπάθησε να κατεβάσεις όσο πιο πολύ μπορείς το υλικό. (ΠΡΟΣΟΧΗ! Οι κινήσεις σου θα πρέπει να είναι γρήγορες και κοφτές για να αποφύγεις την υπερθέρμανση της επιφάνειας του ακρυλικού!)
  3. Εφόσον κατέβασες όλο το υλικό και λέπτυνες την επιφάνειά του αρκετά ώστε η επέκταση να μη ραγίσει και πληγώσει το νύχι σου, κόψε με ένα νυχοκόπτη την επέκταση! (μέχρι εκεί που βλέπεις το πραγματικό σου νύχι)
  4. Παίρνουμε βαμβάκι εμποτισμένο με ασετόν και τυλίγουμε το κάθε νύχι (σε περίπτωση που έχετε ευαίσθητο δέρμα, βάλτε λίγο λαδάκι στο δέρμα γύρω από το νύχι) και έπειτα τυλίγουμε το βαμβάκι με αλουμινόχαρτο! Κάνουμε το ίδιο για κάθε νύχι!
  5. Περιμένουμε 10-15 λεπτά μέχρι να μουλιάσει λίγο το υλικό και το αφαιρούμε λιμάρωντάς το! (Αν παρόλα αυτά δεν έχει αφαιρεθεί όλο το υλικό, ξαναβάζουμε το βαμβάκι με το αλουμινόχαρτο και περιμένουμε άλλα 5 λεπτά!)
  6. Όταν αφαιρεθεί τελείως το υλικό βάζουμε λαδάκι στα νύχια μας και είμαστε έτοιμοι!

Αν είσαι περισσότερο οπτικός τύπος, τότε δες το παρακάτω βίντεο και καλή επιτυχία!