SURVIVOR 4: ΜΕ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΦΥΓΕ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ – ΠΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΚΑΙ ΠΑΠΠΑΣ

SURVIVOR 4: ΜΕ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΦΥΓΕ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ – ΠΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΚΑΙ ΠΑΠΠΑΣ

Ελευθερία Ελευθερίου: Πόσα λεφτά έβγαλε από το 4

Η Ελευθερία Ελευθερίου ανήκε στους Διάσημους του φετινού “Survivor 4”, λαμβάνοντας κάθε βδομάδα μια υψηλή αμοιβή για τη συμμετοχή της στο παιχνίδι. Συγκεκριμένα, ήταν στη μέση της κλίμακας των αμοιβών των , με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι κέρδιζε 4.000 με 4.500 ευρώ κάθε εβδομάδα.

Η γνωστή τραγουδίστρια έμεινε στον Άγιο Δομίνικο για τρεις μήνες, δηλαδή για 12 περίπου εβδομάδες, χωρίς να υπολογίζονται οι μέρες που οι παίκτες έμεναν σε ξενοδοχείο του νησιού πριν την έναρξη του παιχνιδιού. Έτσι, υπολογίζεται ότι η Ελευθερία Ελευθερίου έφυγε από το “Survivor 4” με περίπου 54.000 ευρώ.

Πόσα χρήματα “μάζεψαν” Τριαντάφυλλος και Παππάς

Οι Τριαντάφυλλος και Αλέξης Παππάς βρίσκονται πιο ψηλά στην κλίμακα των αμοιβών των Διασήμων του “Survivor 4”, ενώ το γεγονός ότι βρίσκονται ακόμη μέσα στο παιχνίδι, θα προσθέσει μερικές χιλιάδες ευρώ ακόμη στον λογαριασμό τους, ο οποίος ήδη έχει “αγγίζει” αστρονομικά νούμερα.

Συγκεκριμένα, ο Τριαντάφυλλος που είναι από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες φέτος, παίρνει 6.000 ευρώ την εβδομάδα, επομένως υπολογίζεται ότι μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει 72.000 ευρώ. Οι πληροφορίες θέλουν τον Αλέξη Παππά να παίρνει 5.500 την εβδομάδα, οπότε έχει “μαζέψει” 66.000 ευρώ έως τώρα.