The Bachelor: Αλέξης Παππάς και Αθηνά New York στην πρώτη τους συνέντευξη ως ζευγάρι

The Bachelor: Αλέξης Παππάς και Αθηνά New York στην πρώτη τους συνέντευξη ως ζευγάρι

«Το ζητούμενο αυτή τη στιγμή είναι να βρούμε μία κοινή πορεία και να βρισκόμαστε συχνά», είπε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Παππάς

Μετά το φινάλε του ριάλιτι του Alpha, The Bachelor, ο Αλέξης Παππάς και η Αθηνά New York, την οποία και διάλεξε ανάμεσα σε 25 γυναίκες, παραχώρησαν την πρώτη τους συνέντευξη σαν ζευγάρι.

Ο γοητευτικός εργένης και η ξανθιά καλλονή μίλησαν στην εκπομπή Super Κατερίνα για τη σχέση τους και το μέλλον τους όπως το φαντάζονται.

«Έχω κάνει τόσα παραμυθένια πράγματα μέχρι στιγμής, τα οποία έχουν καλύψει όλες τις φαντασίες μου προς το παρόν. Όπως είπα και στην Αθηνά, θέλω να βιώσουμε πολλές στιγμές μαζί, να περάσουμε καλά και να δούμε τα πράγματα στη ζωή μας από μία άλλη οπτική. Το ζητούμενο αυτή τη στιγμή είναι να βρούμε μία κοινή πορεία και να βρισκόμαστε συχνά, δεδομένου ότι υπάρχει κι αυτή η χιλιομετρική απόσταση», εξήγησε ο Αλέξης Παππάς.

Στη συνέχεια, μίλησε  η Αθηνά και μάλιστα, περιέγραψε τον γάμο των ονείρων της.

 «Στον γάμο μου θέλω να χορεύω με τα πεθερικά μου, να σπάσουμε πιάτα, να έχουμε έναν ωραίο παπά και άσπρα περιστέρια. Ήθελα να παντρευτώ στη Σαντορίνη, αλλά εκεί πήγαμε και ήταν σαν γάμος. Θέλω ένα νησί πολύ fun, όπως η Κρήτη ή η Ικαρία ή η Κύπρος. Μου αρέσουν όλα τα νησιά», είπε χαρακτηριστικά.

Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια