The Bachelor: Το προφίλ της Αθηνάς New York στο IMDb και είναι όντως ηθοποιός!

The Bachelor: Το προφίλ της Αθηνάς New York στο IMDb και είναι όντως ηθοποιός!

Η Αθηνά γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Υόρκη. Έρχεται κατευθείαν από την Αμερική αποφασισμένη να κατακτήσει την καρδιά του Bachelor. Η 26χρονη παίκτρια πιστεύει πολύ στο Θεό και ονειρεύεται μια μέρα να αποκτήσει τη δική της οικογένεια και να μείνει για πάντα στην Ελλάδα που τόσο αγαπάει.

Η Ελληνοαμερικανίδα καλλονή έχει σχολιαστεί ποικιλοτρόπως στα social media, καθώς λίγοι πιστεύουν ότι είναι όντως 26 χρονών. Ωστόσο, αν ψάξει κανείς στο διαδίκτυο θα βρει ότι η Αθηνά γεννήθηκε στις 16 Οκτωβρίου του 1994 και σε έναν μήνα περίπου θα κλείσει τα 27 της χρόνια.

Η Athena Vas όπως είναι το καλλιτεχνικό της όνομα είναι διάσημη instructor, μοντέλο αλλά και ηθοποιός. Η ίδια αποτελεί μια πολύ δημοφιλή φυσιογνωμία στο , ανεβάζοντας συνεχώς βίντεο με ασκήσεις γυμναστικής.

Μάλιστα, η Αθηνά μέχρι στιγμής έχει παίξει σε 9 ταινίες μικρού μήκους, το μεγάλο της όμως όνειρο είναι να γίνει μια πασίγνωστη ηθοποιός. Μερικές από τις ταινίες που έχει παίξει είναι: Cinderella's Ball (2021), Mail Order Bride (2019), Macabre Mansion NYC (2020), A Criminal Attempt (2020).

«Μια μέρα θα γινώ τόσο γνωστή όσο η Angelina Jolie» είπε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της σε περιοδικό του Los Angeles.

Οπότε μάλλον σκοπός της δεν είναι να γίνει αυτή στην οποία θα φορέσει το μονόπετρο ο φετινός μας εργένης, αλλά αυτή που θα μας προσφέρει θέαμα. Το καταφέρνει, οπότε χαλάλι τα λεφτά της παραγωγής. Η ίδια δεν είχε κρύψει το επάγγελμά της ως ηθοποιός η αλήθεια είναι, αλλά ένα απόσπασμα από ρόλο της που κυκλοφορεί στο TikTok, μας δίνει να καταλάβουμε ότι η συμμετοχή της είναι όντως άλλη μία… δουλειά, διαλύοντας έτσι μια και καλή το μύθο του Bachelor.

Για να καταλάβετε πόσο σοβαρά είναι τα πράγματα, η ίδια έχει και προφίλ στο IMDb, οπότε είναι λίγο πιο επίσημο απ' όσο πιστεύαμε.

Επίσημη επίσης είναι η σχέση της εκτός παιχνιδιού, αφού το 2019 φαίνεται να είπε το κλασικό ‘Ι do' στην πρόταση γάμου του συντρόφου της, Νίκου. Η Αθηνά είχε ανεβάσει και κοινές φωτογραφίες τους στα social media, τα οποία όμως έκλεισε λόγω της συμμετοχής της στο Bachelor. Σε ένα από αυτά τα ποστ γίνεται ξεκάθαρη αναφορά στην πρόταση γάμου και τη θετική απάντηση. Παρότι λοιπόν οι δυο τους ήταν ένα βήμα πριν τα σκαλιά της εκκλησίας, αποφάσισαν να καθυστερήσουν το γάμο για τη συμμετοχή στο ριάλιτι, ή το εργάκι που παίζεται μπροστά στα μάτια μας κι εμείς αποκαλούμε ριάλιτι. Μην ξεχνάμε ότι κι ο Αλέξης είναι ηθοποιός.

Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια