THE BACHELOR: ΞΕΣΠΑΣΕ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΩΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΟΛΕΤΑ-«ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!»

THE BACHELOR: ΞΕΣΠΑΣΕ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΩΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΟΛΕΤΑ-«ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!»

Η Νικολέτα Τσομπανίδου, νικήτρια του Bachelor, μίλησε μέσα από την εκπομπή “Happy Day” το πρωί της Πέμπτης, για την απόφαση που πήραν με τον πρώην “Bachelor” να δώσουν οριστικό τέλος στη σχέση τους.

Το γεγονός αυτό φαίνεται πως εξόργισε τους φανατικούς τηλεθεατές, μιας και ο Παναγιώτης Βασιλάκος ακόμα δεν έχει μιλήσει για το χωρισμό τους. Απο χθές ο Παναγιώτης Βασιλάκος δέχεται αρκετά αρνητικά σχόλια κάτω από τις αναρτήσεις του στο   και ξέσπασε.

«Παιδιά ακούστε κάτι! Γράφετε και ξαναγράφετε τόσο άσχημα πράγματα και για εμένα και για τη Νικόλ. Δεν έχω να αποδείξω τίποτα και σε κανέναν! Όποιος νομίζει ότι τον κορόιδεψα μπορεί απλά να με κάνει unfollow και να σταματήσει να μας βωμολοχεί. Ας μας ακολουθούν όσοι μας αγαπάνε. Μπορεί να μας γνωρίσατε μαζί, αλλά είμαστε και ξεχωριστές οντότητες και προσωπικότητες. Ούτε η Νικόλ πρέπει να ζει κάτω από τη σκιά μου, ούτε εγώ τη δική της.»

Ωστόσο, δεν δίστασε να απαντήσει και στα κακεντρεχή σχόλια των αναγνωστών του:

«Οι περισσότεροι από εσάς μας βρίζατε όλο αυτό το διάστημα εμένα και τη Νικολέταα και τώρα σας έπιασε το ενδιαφέρον να μάθετε πόσο διάστημα κράτησε η σχέση μας? Καλά έκανε και βγήκε και μίλησε και φυσικά την ενθάρρυνα να το κάνει!! Της εύχομαι τα καλύτερα και θα είμαι δίπλα της άμα μου το ζητήσει! Τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο! Εγώ ποτε δε κρύβομαι και ούτε θα κρυφτώ! Απλά δε νομίζω ότι αρμόζει σε έναν άντρα να βγαίνει να μιλάει για τη σχέση του!»

Δείτε τα παρακάτω αποσπάσματα απο τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram:

Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια