The Bachelor: Το βίντεο-καρφί του Παναγιώτη Βασιλάκου για την συνέντευξη της Νικολέτας Τσομπανίδου

The Bachelor: Το βίντεο-καρφί του Παναγιώτη Βασιλάκου για την συνέντευξη της Νικολέτας Τσομπανίδου

Το πρωί της Παρασκευής η Νικολέττα Τσομπανίδου μίλησε στη «Φωλιά των Κου Κου» για τον χωρισμό της από τον Παναγιώτη Βασιλάκο, αλλά και για το αν υπήρξε τρίτο πρόσωπο στην σχέση τους.

Δείτε την συνέντευξή της: Νικολέτα Τσομπανίδου: Η κίνηση επανασύνδεσης από τον Παναγιώτη Βασιλάκο και ο νέος έρωτας στη ζωή της

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος, αποφάσισε να δώσει τη δική του απάντηση με ένα χιουμοριστικό βίντεο, σχετικά με τη συνέντευξη που έδωσε η Νικολέτα. Στο εν λόγω βίντεο, ο Παναγιώτης Βασιλάκος φαίνεται να είναι ξαπλωμένος πάνω σε ένα στρώμα μέσα στην πισίνα και να απολαμβάνει το μπάνιο του, τότε ένας «δημοσιογράφος» φαίνεται να ξεπηδά απο το πουθενά και να του κάνει διάφορες ερωτήσεις για τη ζωή του. Τον ρωτά αν υπήρχε τρίτο πρόσωπο στη σχέση του, και εκείνος απαντάει πως για να υπήρχε τρίτο πρόσωπο προυποθέτει να υπάρχει δεύτερο. Έπειτα τον ρωτάει αν είναι ερωτευμένος, με τον Παναγιώτη να απαντάει την ίδια ακριβώς απάντηση που έδωσε η Νικολέτα στη συνέντευξή της «θα απαντήσω αυτό που απαντάνε οι μεγάλες σταρούμπες είμαι πάρα πολύ καλά! ευχαριστώ πολύ»

«Παιδιά ακούστε κάτι μια πλάκα κάνουμε! Τουλάχιστον εγώ δε παίρνω τηλέφωνο σε εκπομπές να με πετύχουν τυχαία στο δρόμο για να απαντήσω σε στημένες ερωτήσεις!!», σχολίασε ο Παναγιώτης.

Απολαύστε το βίντεο:

 

 
 
 
 
 
View this post on
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Vasilakos Panagiotis Official (@vasilakospanagiotis12)

Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια