The Bachelor 2: Αυτή η κοπέλα κέρδισε την καρδιά του Αλέξη Παππά

The Bachelor 2: Αυτή η κοπέλα κέρδισε την καρδιά του Αλέξη Παππά

Δύο κοπέλες πάλεψαν για την καρδιά του Αλέξη Παππά. Η Άννα κι η Αθηνά New York ήταν οι δύο φιναλίστ, που έκαναν τα αδύνατα δυνατά για τον κάνουν «δικό τους».

Ο Αλέξης, όμως, όπως φάνηκε είχε μάτια μόνο για μία κι αυτή δεν είναι άλλη από την Αθηνά New York. Μία κοπέλα που από την πρώτη στιγμή έκλεψε τις εντυπώσεις και κέρδισε την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού. Τόσο η τσαχπινιά της όσο και τα σπαστά ελληνικά της ήταν αρκετά για να γοητεύσουν τον Αλέξη και τους τηλεθεατές!

Ποια είναι η νικήτρια Αθηνά New York;

Η Αθηνά γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Υόρκη. Είναι influencer κι έρχεται κατευθείαν από την Αμερική αποφασισμένη να κατακτήσει την καρδιά του Bachelor. Θέλει να παντρευτεί Έλληνα! Λατρεύει τους ελληνικούς χορούς και θέλει ο σύντροφος της να ξέρει να χορεύει ζεϊμπέκικο και νησιώτικα. Έχει τεράστια αδυναμία στην ελληνική φέτα. Δεν μπορεί να ζήσει χωρίς φέτα! Πιστεύει πολύ στο θεό και ονειρεύεται μια μέρα να αποκτήσει τη δική της οικογένεια και να μείνει για πάντα στην Ελλάδα που τόσο αγαπάει! Θέλει ο Bachelor να έχει μπράτσα, καλή καρδιά και να μην είναι τσιγγούνης. Η Αθηνά, λοιπόν, ως νικήτρια του ριάλιτι αγάπης βρήκε τον Bachelor της.

Η Αθηνά New York ως νικήτρια του The Bachelor 2

Οι καλύτερες στιγμές της Αθηνάς με τον Αλέξη Παππά στο Bachelor 2

Η Αθηνά κι ο Αλέξης από την πρώτη στιγμή είχαν δείξει ότι είχαν πολύ μεγάλη χημεία μεταξύ τους. Τόσο τα ραντεβού τους όσο και οι τετ-α-τετ στιγμές τους ήταν απολαυστικές. Το χιούμορ της Αθηνάς έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην επιλογή του Αλέξη. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν το ποίημα που είχε «αφιερώσει» η Αθηνά στον Bachelor με τίτλο «Αλέξη Πορδορούφα». Άλλη επική στιγμή του ζευγαριού ήταν όταν η Αθηνά New York ράπαρε στον Αλέξη κάνοντάς τον να γελάσει με την ψυχή του.

Η Αθηνά κι ο Bachelor 2

Ο χορός τους κι η τούμπα που «έφαγαν» οι δυο τους στο γρασίδι ήταν μία ακόμη πολύ αστεία στιγμή, που όμως τους έφερε ακόμη πιο κοντά. Τότε, η Αθηνά είχε συνεπάρει τον Αλέξη με το καυτό κι εντυπωσιακό κόκκινο φόρεμά της! Η νικήτρια του Bachelor 2 με τον Αλέξη είχαν αμέτρητες καλές στιγμές και σίγουρα θα γραφτούν στην ιστορία του ριάλιτι…

Η μεγάλη νικήτρια και ο Bachelor μετά τον τελικό

Τώρα ο «μήνας του μέλιτος» ξεκινά. Η Αθηνά New York κι ο Αλέξης Παππάς θα ζήσουν τον έρωτά τους έξω από το ριάλιτι. Τώρα αρχίζουν βέβαια τα δύσκολα. Θα καταφέρουν οι δυο τους να μείνουν μαζί ή θα έχουμε παρατράγουδα όπως η περσινή νικήτρια, Νικολέττα, με τον Παναγιώτη Βασιλάκο; Ένα ταξίδι, όμως, στη Νέα Υόρκη από εκεί που μεγάλωσε η Αθηνά μπορεί να τα λύσει όλα. Μπορεί το ριάλιτι αγάπης να τελειώνει, αλλά θα απολαύσουμε τη σχέση τους και την αγάπη τους μέσα από τα social media.

Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια