The Bachelor 2: Ο Αλέξης Παππάς ξεκινάει γυρίσματα

The Bachelor 2: Ο Αλέξης Παππάς ξεκινάει γυρίσματα

Μετά από φήμες την τελευταία εβδομάδα για επιλογή του Αλέξη Παππά στο ρόλο του εργένη στο επερχόμενο The Bachelor 2, επιβεβαιώνεται αποκλειστικά ότι ο ηθοποιός και παίκτης του  ξεκινάει από αύριο τα γυρίσματα για το ριάλιτι του ALPHA.

Ο ΧΩΡΙΣΜΟΣ

Οι φήμες που κυκλοφορούσαν τις τελευταίες ώρες μόλις επιβεβαιώθηκαν: Εδώ και λίγα 24ωρα ο Αλέξης Παππάς έχει επιστρέψει και επίσημα στο κλαμπ των περιζήτητων εργένηδων. Η σχέση του με την Ιταλίδα Alessia Demetz φαίνεται πως ολοκλήρωσε τον κύκλο της και μάλιστα όχι με τον καλύτερο τρόπο.

Αν και η απόσταση ήταν πάντα ένα εμπόδιο στη σχέση τους, εκείνος δεν έκρυβε πως σκεφτόταν μαζί της μέχρι και τον γάμο. Εξάλλου και στη συνέντευξη που είχε δώσει στο ΟΚ! τον περασμένο μήνα μιλούσε πολύ θερμά για εκείνη, αφού λίγες μέρες πριν είχαν περάσει τρεις ρομαντικές μέρες στο Ντουμπάι, όπου εκείνη δραστηριοποιείται επαγγελματικά.

TI EIXE ΠΕΙ ΣΤΟ ΑFTER DARK

Από το εξομολογητήριο του After Dark πέρασε ο Αλέξης Παππάς κι απάντησε στις ερωτήσεις του Θέμη Γεωργαντά για την εμπειρία του στο Survivor αλλά κι αν υπήρξε κάτι συγκεκριμένο που τον ενόχλησε.

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή του στο Survivor;

«Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν όταν ξεκίνησαν να με «πυροβολούν» τα παιδιά εκεί της παρέας, όπως με χαρακτήρισαν μισογύνη. Αυτό ήταν λίγο έως πολύ υπερβολή. Αυτό με ενόχλησε και κράτησα την δική μου αμυντική στάση. Έτσι φάνηκε ότι ήμουν λίγο πιο οξύς από ότι θα έπρεπε.»

Θα ήθελε να συναντήσει όλους τους παίκτες του ριάλιτι;

«Δεν έχω πρόβλημα με κάποιον αλλά δεν θα επιδιώξω να γίνω και φίλος με κάποιους».

Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια