The Bachelor 2: Διακόπηκαν τα γυρίσματα! Φεύγει ο Χάρης Συντζάκης και έρχεται o Αλέξης Παππάς

The Bachelor 2: Διακόπηκαν τα γυρίσματα! Φεύγει ο Χάρης Συντζάκης και έρχεται o Αλέξης Παππάς

Το  επιστρέφει για δεύτερη σεζόν μέσα από τη συχνότητα του Alpha και όπως έχει γίνει γνωστό τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει.

Ωστόσο, το πρωί της Παρασκευής ο Αλέξης Μίχας μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό» αποκάλυψε πως τα γυρίσματα διακόπηκαν, αφού ο Χάρης Συντζάκης δεν άφησε ικανοποιημένη την παραγωγή.

Η εκπομπή επικοινώνησε με τον εργένη, ο οποίος δήλωσε: «Δεν θα είμαι ο Bachelor. Δεν θα ήμουν ποτέ, ούτε και θα είμαι.»

Σύμφωνα με την εκπομπή, ο Alpha βρίσκεται σε αναζήτηση για τον νέο “Bachelor” και ο επικρατέστερος και για αυτή τη θέση είναι ο Αλέξης Παππάς.

Ο νέος εργένης

Ο Χάρης Συντζάκης αποχαιρέτησε την παραγωγή και το καστ, με αποτέλεσμα ο Αλέξης Παππάς να είναι ο επικρατέστερος για το ! Πώς προέκυψε αυτό; Το όνομα του Αλέξη Παππά είχε συζητηθεί και πέρσι, για τη θέση του Παναγιώτη Βασιλάκου. Φέτος προτάθηκε ξανά, με τον ίδιο να πραγματοποιεί συναντήσεις με την παραγωγή του alpha.

Όσο για την Αλέσια; Κανείς δε γνωρίζει πως θα εξελιχθεί αυτή η ιστορία. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Αλέξης Παππάς για να αναλάβει τον ρόλο του Bachelor θα πρέπει να είναι πράγματι εργένης. Εάν θα συνεχιστεί αυτή η σχέση ή όχι, μάλλον θα εξαρτηθεί από τα μελλοντικά σχέδια του ηθοποιού και την απάντηση που θα δώσει στην παραγωγή.

Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια