The Bachelor 2 – Χάρης Συντζάκης: 5 πράγματα που δεν ξέρεις για τον επόμενο Bachelor

The Bachelor 2 – Χάρης Συντζάκης: 5 πράγματα που δεν ξέρεις για τον επόμενο Bachelor

Σύμφωνα με τις εκπομπές «Ευτυχείτε» του Open και «Πρωινό» του ΑΝΤ1, ο Χάρης Συντζάκης θα είναι ο επόμενος “”. Μετά τον Παναγιώτη Βασιλάκο ο Alpha βρήκε τον επόμενο εργένη του, όπως όλα δείχνουν, στο πρόσωπο του Χάρη Συντζάκη.

Κι επειδή τα reality shows πολλοί εμίσησαν τους αθλητές/ μοντέλα όμως κανείς, ο Χάρης Συντζάκης, ο νέος “The Bachelor” με προϋπηρεσία αθλητή και μοντέλου τραβάει την προσοχή μας σαν το φως την πεταλούδα. Ήρθε ο καιρός να τον γνωρίσουμε καλύτερα.

Ο Χάρης Συντζάκης είναι δύο φορές Βαλκανιονίκης

Ο Χάρης Συντζάκης έκανε πρωταθλητισμό στο άλμα εις ύψος. Υπήρξε πρωταθλητής Ελλάδας στις κατηγορίες νέων από το 2007 μέχρι το 2013. Υπήρξε επίσης δύο φορές Βαλκανιονίκης στο εν λόγω άθλημα ενώ συμμετείχε και σε παγκόσμια πρωταθλήματα.

Το modeling ήρθε τυχαία στη ζωή του

Ένας φίλος ήταν που προέτρεψε τον απόφοιτο Γυμναστικής Ακαδημίας Χάρη Συντζάκη, να ασχοληθεί με το modeling. Όπως ανέφερε ο Αλέξης Μίχας στο Πρωινό, έχει πραγματοποιήσει διεθνείς καμπάνιες ένω έχει συνεργαστεί με σχεδιαστές όπως ο Στέλιος Κουδουνάρης. Έχει επίσης φωτογραφηθεί για editorials περιοδικών όπως το Departures.

Έχει αρχίσει να αγαπά την υποκριτική

Με αφορμή την guest εμφάνισή του στην σειρά της ΕΡΤ «Η τούρτα της μαμάς» πριν από λίγο καιρό, ο Χάρης Συντζάκης είχε μιλήσει στον δημοσιογράφο Γιώργο Πράσσινο και το site MrGreen για τη σχέση του με την υποκριτική. «Μέσα από τα διαφημιστικά που έχω κάνει, ανακάλυψα πως μου αρέσει και η υποκριτική. Λένε πως αρκετές διαφημίσεις είναι σαν ταινίες μικρού μήκους», έλεγε ο 29χρονος Χάρης Συντζάκης.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Χάρης Συντζάκης διαδέχεται τον Παναγιώτη Βασιλάκο

Αν οι φήμες που τον θέλουν να είναι ο επόμενος Bachelor είναι αληθινές αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που ο Χάρης Συντζάκης θα «διαδεχτεί» τον Παναγιώτη Βασιλάκο σε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα. Ο αθλητής, μοντέλο και ηθοποιός παρουσίαζε τη στήλη «Μαστορέματα» της εκπομπής “DoT” που παλαιότερα είχε αναλάβει να παρουσιάζει ο Παναγιώτης Βασιλάκος

Στο του κάποιες φορές μοιάζει ίδιος με τον Γιώργο Καράβα

Με το που τον είδαμε στον κραταιό λογαριασμό του στο Instagram, όπου ο Χάρης Συντζάκης μετρά 60,6 k followers, υπήρχαν φωτογραφίες που μας θύμιζε έντονα τον coach του , Γιώργο Καράβα. Δεν το λες κακό, δεδομένου ότι και οι δύο είναι μοντέλα με διεθνείς συνεργασίες. Δεν το λες κακό, κυρίως επειδή και οι δυο μας αρέσουν πολύ. Για του λόγου το αληθές πάρε δύο ακόμα φωτογραφίες του παρακάτω και πες μας, βλέπεις κι εσύ την ομοιότητα;

Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια