Απέσυρε τη δωρεά σε καρκινοπαθές κοριτσάκι όταν έμαθε για τους γονείς της!

Απέσυρε τη δωρεά σε καρκινοπαθές κοριτσάκι όταν έμαθε για τους γονείς της!

Ένα απίστευτο περιστατικό ομοφοβίας και ρατσισμού έρχεται στο φως της δημοσιότητας, με θύμα… ένα καρκινοπαθές κοριτσάκι.

Η μικρή Callie πριν από περίπου έναν χρόνο, σε ηλικία μόλις 18 μηνών, διαγνώστηκε με νευροβλάστωμα, που είναι όγκος του συμπαθητικού νευρικού συστήματος. Το κοριτσάκι ήταν ήδη στο τέταρτο στάδιο και έπρεπε να υποβληθεί σε χημειοθεραπείες και ακτινοβολίες για τουλάχιστον 18 μήνες και στη συνέχεια σε επέμβαση και σε μεταμόσχευση μυελού των οστών.

Για τον λόγο αυτό οι γονείς της άνοιξαν έναν λογαριασμό σε μία πλατφόρμα δωρεών, ώστε να μπορέσουν να καλύψουν τα έξοδα της θεραπείας της. Πολλοί άνθρωποι έσπευσαν να δώσουν τον οβολό τους για να σωθεί η μικρή, ανάμεσα στους οποίους και μία γυναίκα η οποία σκόπευε να τους προσφέρει ένα μεγάλο ποσό.

Η συγκεκριμένη γυναίκα απέσυρε όμως τη δωρεά της, μόλις διαπίστωσε ότι την κηδεμονία του άρρωστου κοριτσιού έχουν δύο γυναίκες που είναι λεσβίες.

«Προσεύχομαι για την Callie. Θα δώριζα 7.600 δολάρια αλλά ανακάλυψα πως οι γονείς της είναι λεσβίες. Επέλεξα να τα κάνω δωρεά στον Άγιο Ιούδα, εξαιτίας αυτού του γεγονότος. Λυπάμαι. Θα προσεύχομαι για αυτή αλλά ίσως αυτός να είναι ο τρόπος του Θεού να σας κάνει να καταλάβετε πως χρειάζεται μια μανούλα και έναν μπαμπάκα και όχι δύο μανούλες», τους έγραψε μάλιστα κάτω από τη φωτογραφία του κοριτσιού.

290769g stigmiotupo 2019 05 04 9.09.41 m.m.

Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια