Αφροδίτη Λατινοπούλου: «Αυτή είναι η άποψή μου και σε μια δημοκρατία μπορώ να τη λέω»

Αφροδίτη Λατινοπούλου: «Αυτή είναι η άποψή μου και σε μια δημοκρατία μπορώ να τη λέω»

Στο επίμαχο βίντεο η η Αφροδίτη Λατινοπούλου, η οποία πολιτεύεται με τη Νέα Δημοκρατία στην Α' Θεσσαλονίκης, μιλά για τα πρότυπα ομορφιάς, σημειώνοντας μεταξύ άλλων «πόσο πολύ σιχαίνεται τις αξύριστες μασχάλες και τα αξύριστα πόδια των γυναικών, αλλά και τη γυναικεία φύση των αντρών».

Συγκεκριμένα η Αφροδίτη Λατινοπούλου φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στην εκπομπή «Το Πρωινό», ενώ από την τηλεοπτική της εμφάνιση δεν έλειψαν και οι εντάσεις.

Κάποιες στιγμές οι τόνοι ανέβηκαν μάλιστα ανάμεσα στην Φαίη Σκορδά και την Αφροδίτη Λατινοπούλου, με την παρουσιάστρια να αντιδρά έντονα σε όσα άκουγε από την καλεσμένη της.

«Ήμουν υποψήφια το 2019 με τη Νέα Δημοκρατία. Είμαι νομικός αλλά δεν ασκώ το επάγγελμα της δικηγορίας. Είμαι προπονήτρια αντισφαίρισης.

Όλο αυτό ξεκίνησε από την κόρη της Καμάλα Χάρις. Με ενόχλησε πως αυτή τη στιγμή έχει κυκλοφορήσει ένα έντονο φαινόμενο από το εξωτερικό που έρχεται γρήγορα και στην Ελλάδα.

Αν γυρνούσα και έλεγα πως έχω μετανιώσει για το βίντεο, πραγματικά δε θα ήταν αλήθεια. Αν το ξαναγυρνούσα όμως, ίσως να ήμουν πιο επεξηγηματική. Κάποια πράγματα που είπα, παρερμηνεύτηκαν. Έχουν παρεξηγηθεί τα λόγια μου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πολιτευτής της ΝΔ Αφροδίτη Λατινοπούλου έγινε viral με βίντεο για την «αξύριστη μασχάλη, την κυτταρίτιδα και τις ραγάδες»

Οι γυναίκες έχουν δώσει τεράστιους αγώνες σε αυτή τη ζωή, χρόνια τώρα. Είμαστε σε μια δημοκρατία και εγώ ένιωσα την ανάγκη να πω την άποψή μου. Να πω, πως μια τέτοια εικόνα δε μου αρέσει από μια γυναίκα.

Η ενδοοικογενειακή βία είναι ένας αγώνας που πρέπει να δοθεί, δεν είναι αυτό που πρέπει να αναδείξουμε μέσα από τα social media.

Έχουν αναδείξει επανάσταση την τριχωτή μασχάλη. Αυτό με ενοχλεί. Το ότι μια γυναίκα το μόνο που θέλει να αναδείξει είναι η τριχωτή μασχάλη και οι ατέλειες στο σώμα της, θεωρώ ότι είναι λίγο. Έχει να δείξει πολλά περισσότερα. Είναι κεκτημένο, δε χρειάζεται να το δείξει. Δεν κάνουμε επανάσταση με την τριχωτή μασχάλη και τις ατέλειες στο σώμα μας.

Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη και σε μια δημοκρατία μπορώ να τη λέω.

Το bullying που δέχτηκα και οι απειλές για τη ζωή μου. Και σε μένα και στην οικογένειά μου. Βρισιές…

Εγώ δεν εκφράστηκα χυδαία, δε θεωρώ πως πρόσβαλα κανένα. Αν κάποιες γυναίκες πιστεύουν πως τις έθιξα για τις ατέλειες στο σώμα τους, εγώ είμαι διατεθειμένη να ζητήσω συγγνώμη.

Έχω και εγώ ατέλειες, ραγάδες και κυτταρίτιδα, αλλά δε θα βγάλω ποτέ φωτογραφία που εστιάζει στις ραγάδες μου. Το έκανα γιατί σε κάποια θέματα που αφορούν την επικαιρότητα νιώθω την ανάγκη να τοποθετηθώ.

Αφού είμαστε όλοι οι άνθρωποι ίδιοι έρχομαι και ρωτάω γιατί με έβρισαν και με απείλησαν; Πρέπει να αναδείξουμε το έργο και τις πράξεις μας και να παλέψουμε για κάτι καλύτερο. Δε θέλω να μένουμε οι γυναίκες μόνο στο σώμα. Γιατί να μένουμε μόνο στο σώμα;

Αν το ξαναγύριζα το βίντεο θα αφιέρωνα περισσότερο χρόνο, θα είχα διαφορετικό ύφος και θα ήμουν περισσότερο επεξηγηματική σε αυτά που είπα» είπε, μεταξύ άλλων, η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια