Γλυκά Νερά: Ολική ανατροπή – Πρόσωπο «κλειδί» ο σύζυγος

Γλυκά Νερά: Ολική ανατροπή – Πρόσωπο «κλειδί» ο σύζυγος

Βασικό ερώτημα των Αρχών είναι πώς συνήλθε ο 32χρονος πιλότος εφόσον υπέστη υποξία, λόγω μη παροχής οξυγόνου

Περιπλέκεται αρκετά η υπόθεση δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, καθώς οι αστυνομικοί προσπαθούν να εξιχνιάσουν το έγκλημα. Η Ελληνική Αστυνομία εξακολουθεί να αναζητά «απαντήσεις», τη στιγμή, που τα στοιχεία δείχνουν πως θα έχουμε μεγάλη ανατροπή.

Πρόσωπο «κλειδί» ο σύζυγος της Καρολάιν

Ο 32χρονος πιλότος και σύζυγος της 20χρονης αναμένεται να καταθέσει εκ νέου για τα όσα θυμάται να συνέβησαν στο σπίτι του τη μοιραία νύχτα και θεωρείται πρόσωπο «κλειδί» για να λυθεί το μυστήριο. Πρόσωπα του συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος της 20χρονης Καρολάιν καλούνται να δώσουν καταθέσεις προκειμένου να βοηθήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που πέρασαν την πόρτα της ΓΑΔΑ ήταν και η ψυχολόγος της αδικοχαμένης κοπέλας, που μπορεί να ρίξει «φως» στη δολοφονία.

Διαβάστε επίσης: Γλυκά Νερά: Τα «κενά» που περιπλέκουν την υπόθεση – Νέα κατάθεση από τον πιλότο

Το Τμήμα Δίωξης Ανθρωποκτονιών τηρεί «σιγήν ιχθύος», με την υπόθεση να αποδεικνύεται πολύ πιο δύσκολη απ’ ότι αρχικά διαφαίνονταν. «Η Αστυνομία εξακολουθεί να αναζητά στοιχεία στον χώρο των ποινικών, όμως κατά τη διάρκεια της έρευνας έχει ληφθεί κατάθεση από ιδιώτη, που δίνει και άλλες διαστάσεις στο δραματικό συμβάν» πρόσθεσε ο αστυνομικός συντάκτης.

Πως συνήλθε ο 32χρονος;

Οι αστυνομικοί αναζητούν απάντηση στο εξής ερώτημα: πώς και γιατί και από ποια ενέργειά των δραστών (τον έδεσαν, τον χτύπησαν;) λιποθύμησε ο 32χρονος πιλότος, ο οποίος όπως έχει πει έχασε τις αισθήσεις του και όταν ήρθαν οι αστυνομικοί κατάλαβε ότι η σύζυγός του ήταν νεκρή.

Το ερώτημα λοιπόν είναι πώς συνήλθε ο 32χρονος εφόσον υπέστη υποξία, λόγω μη παροχής οξυγόνου. Σύμφωνα με ιατροδικαστές, με τους οποίους επικοινώνησε το MEGA, για να συνέλθει θα έπρεπε να λάβει οξυγόνο, κάτι που δεν έχει συμβεί.

Διαβάστε επίσης: Γλυκά Νερά: Η Νικολούλη έχει βίντεο με τους δολοφόνους, που κανείς δεν περίμενε να προβληθεί τηλεοπτικά

Σύμφωνα πάντα με όσα ανέφερε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο MEGA, μετά την επικοινωνία με τους επιστήμονες, αν είχε λιποθυμήσει για μεγάλο διάστημα, θα ήταν δύσκολο να συνέλθει. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι λιποθυμία, όπως για παράδειγμα ένα λιποθυμικό επεισόδιο, από το οποίο συνέρχεσαι σχετικά σύντομα.

Ερωτηματικά προκαλεί ο τρόπος που έδεσαν την 20χρονη 

Ταυτόχρονα, αρκετά είναι τα ερωτήματα που καλούνται να απαντήσουν οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, όπως γιατί οι δράστες έπνιξαν την 20χρονη στη σοφίτα της μεζονέτας πιέζοντας το κεφάλι της για 7-8 λεπτά, όταν έπειτα από 1-2 λεπτά πίεσης θα μπορούσε να είχε λιποθυμήσει και να μην αντιδρά. 

Αυτό που επίσης εξετάζουν είναι ότι το θύμα –αν και, σύμφωνα με τις πληροφορίες, αντιστάθηκε στους κακοποιούς– δεν φέρει καμία αμυχή ή σημάδι πάλης.

Διαβάστε επίσης: Γλυκά Νερά: «Με είχαν προειδοποιήσει για άπειρες εικασίες, όσο ΄πουλάει’ το θέμα» λέει ο σύζυγος της Καρολάιν

Ακόμη, οι αστυνομικοί διατυπώνουν το ερώτημα γιατί οι δράστες έδεσαν με σκοινί και μονωτική ταινία τον 32χρονο πιλότο και όχι πισθάγκωνα, ενώ την 20χρονη μόνο με τα ρούχα της. Επίσης, για ποιο λόγο επέλεξαν να αφαιρέσουν τις κάρτες μνήμης από τις κάμερες που είχε στο σπίτι το ζευγάρι, μια διαδικασία χρονοβόρα, αντί να τις ξηλώσουν και να τις πάρουν μαζί τους.

Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια