Γλυκά Νερά: Τι έλεγε στην αρχική του κατάθεση ο 32χρονος πιλότος – «Άκουγα τη γυναίκα μου να φωνάζει για βοήθεια»

Γλυκά Νερά: Τι έλεγε στην αρχική του κατάθεση ο 32χρονος πιλότος – «Άκουγα τη γυναίκα μου να φωνάζει για βοήθεια»

Κατάθεση δίνει για δεύτερη φορά ο σύζυγος της Καρολάιν που δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά και οποίος μεταφέρθηκε με ελικόπτερο από την Αλόνησσο, όπου βρισκόταν για το μνημόσυνο της 20χρονης στη ΓΑΔΑ καθώς έχουν προκύψει νέα στοιχεία που ζητούν απαντήσεις.

Σύμφωνα αστυνομικές πηγές, επισήμως ο 32χρονος δεν θεωρείται ύποπτος ενώ η μεταφορά του από το νησί με ελικόπτερο πραγματοποιήθηκε για τη δική του ασφάλεια. Η διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών έχει ανακτήσει κάποια δεδομένα από την κάμερα ασφαλείας του σπιτιού.

Οι Αρχές κάλεσαν τον 32χρονος που είναι ο μοναδικός μάρτυρας της υπόθεσης να καταθέσει σχετικά με αυτά, καθώς είναι ο μόνος που είδε τους αδίστακτους ληστές που σκότωσαν την 20χρονη σύζυγό του δίπλα στο μωρό τους.

Τι είπε στην αρχική κατάθεσή του

Η πρώτη κατάθεση του 32χρονου στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής είχε κρατήσει πολλές ώρες. Στην ανατριχιαστική του μαρτυρία είχε αναφέρει πως «τους είπα που είχα κρυμμένα τα λεφτά για να τελειώσει γρήγορα το μαρτύριο. Άκουγα τη γυναίκα μου να φωνάζει συνέχεια για βοήθεια, δεμένη πάνω στο κρεβάτι κι εγώ δεμένος στο πάτωμα. Ουρλιάζαμε και εκλιπαρούσαμε για να μη μας κάνουν κακό»

«Το μωρό έκλαιγε, η γυναίκα μου φώναζε πνιχτά και κάποιος ή κάποιοι έψαχναν το σπίτι να βρουν κι άλλα χρήματα και κοσμήματα. Ξαφνικά έφυγαν από το δωμάτιο, ενώ σταμάτησα να ακούω και τη φωνή της συζύγου μου», είχε συμπληρώσει. Πρόσθεσε ότι οι τρεις δράστες φώναζαν επανειλημμένα «πού είναι τα λεφτά;» δείχνοντας απειλητικά μάλιστα το όπλο τους προς το 11 μηνών μωρό τους.

Γλυκά Νερά

Παρότι ο άντρας από την αρχή είχε πει στους δράστες ότι τα χρήματα βρίσκονταν σε ένα παιδικό παιχνίδι στον ημιώροφο του σπιτιού, εκείνοι έδειξαν να γνωρίζουν ότι υπάρχουν περισσότερα χρήματα στο σπίτι και ήταν ιδιαίτερα επίμονοι. Αυτή η επιμονή της αναζήτησης είχε κάνει τους αστυνομικούς να ερευνούν αν υπάρχουν πληροφοριοδότες που ενημέρωσαν τους δράστες για την οικονομική κατάσταση της οικογένειας και να εξετάζουν ξανά και ξανά τα στοιχεία.

Το χρονικό του εγκλήματος όπως το περιέγραψε ο 32χρονος

Όλα έγιναν περίπου στις 4.30 τα ξημερώματα της 11 Μαΐου. Οι ληστές και δολοφόνοι σκότωσαν τον σκύλο της οικογένειας, ο οποίος γάβγιζε συνεχώς και μετά εισέβαλαν στην μεζονέτα της οικογένειας από το παράθυρο του υπογείου.

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ ΖΕΥΓΑΡΙ

Σύμφωνα με την πρώτη κατάθεση του 32χρονου πιλότου και συζύγου της 20χρονης, οι δράστες εισέβαλαν στο σπίτι τους περίπου στις 4:30 τη νύχτα. Έδεσαν εκείνον χειροπόδαρα σε μια καρέκλα και ακολούθως άρχισαν να ψάχνουν το σπίτι για χρήματα και χρυσαφικά. Όπως είπε ο 32χρονος φορούσαν κουκούλες και μιλούσαν σπαστά ελληνικά.

Δολοφόνησαν την 20χρονη Καρολάιν, βρετανικής καταγωγής, προκαλώντας της ασφυξία με ένα μαξιλάρι ή κατά άλλη εκδοχή με μία μπλούζα, δίπλα στο 11 μηνών μωρό της, το οποίο το πρωί βρέθηκε από τους αστυνομικούς δίπλα στη νεκρή, σε κατάσταση σοκ, να κλαίει.

Οι πρώτες δηλώσεις του

Ο 32χρονος πιλότος ήταν συντετριμμένος στις πρώτες του δηλώσεις μπροστά στις κάμερες, όταν επέστρεψε για πρώτη φορά μετά το έγκλημα στο σπίτι του, συνοδευόμενος από αστυνομικούς. Εκεί έμεινε για αρκετή ώρα, ενώ κατά την αποχώρησή του δήλωσε:

«Να μη συμβεί σε κανέναν άνθρωπο αυτό που πάθαμε εμείς. Θα τους πιάσουνε. Η αστυνομία ξέρει να κάνει τη δουλειά της. Τους παρακαλέσαμε να μη μας κάνουν κακό».

Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια