Γυναίκα αγόρασε πράσινο σκούφο στις εκπτώσεις, και μέχρι να πάει σπίτι έγινε καφέ!

Γυναίκα αγόρασε πράσινο σκούφο στις εκπτώσεις, και μέχρι να πάει σπίτι έγινε καφέ!

στα social media έγινε μία γυναίκα που ανέβασε ένα βίντεο με ένα σκούφο που αγόρασε, ο οποίος αλλάζει χρώματα όσο η ίδια μετακινείται.

Συγκεκριμένα μια γυναίκα προκάλεσε χαμό στα κοινωνικά δίκτυα με το βίντεο του σκούφου που αγόρασε και ως δια μαγείας σε άλλους μοιάζει πράσινος και σε άλλους καφέ. .

«Λοιπόν, αγόρασα αυτό το πράσινο σκουφί στο μαγαζί σήμερα και όταν το έφερα σπίτι σκέφτηκα: Ώπα, γιατί είναι καφέ αυτό το πράγμα;» λέει η Οτέλια Κάρμεν, στο βίντεό της στο TikTok.

«Μετά κατάλαβα: Μεταμερισμός. Γι' αυτό είναι τόσος σημαντικός ο φωτισμός στη διακόσμηση εσωτερικών χώρων» συνέχισε η διακοσμήτρια.

Ο μεταμερισμός είναι το φαινόμενο της διαφορετικής αντίληψης των χρωμάτων ενός αντικειμένου λόγω των διαφορετικών φασματικών εκπομπών από διαφορετικές πηγές φωτός.

The TikTok user demonstrates how the hat starts off red in the living room
It then appears to turn green in the bedroom

Πολλοί χρήστες που είδαν το βίντεο την κατηγόρησαν ότι επεξεργάστηκε το βίντεο, ωστόσο η ίδια προκειμένου να τους πείσει ότι δεν επρόκειτο για απάτη, δημοσίευσε μερικά ακόμα, στα οποία φαίνεται σε αληθινό χρόνο ότι το σκουφάκι αλλάζει χρωματισμούς.

Στην περίπτωση της Οτέλια, είναι ο φωτισμός που κάνει τον σκούφο να φαίνεται πράσινος στο μαγαζί όπου τον αγόρασε και κόκκινος ή καφέ όταν τον έβγαλε από τη σακούλα στο σπίτι.

Ακόμα και στα διάφορα δωμάτια του σπιτιού της, το σκουφί άλλαζε από πράσινο στο υπνοδωμάτιο σε κόκκινο κεραμιδί στο φως της τραπεζαρίας.

Τελικά, η γυναίκα έβγαλε τον σκούφο στο φως της μέρας, όπου τελικά ανακάλυψε ότι ήταν στην πραγματικότητα ένα καφέ σκουφί.

Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια