ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ:« Η ΚΟΡΙΝΑ ΕΜΕΙΝΕ ΑΒΟΗΘΗΤΗ ΓΙΑ 7 ΩΡΕΣ»

ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ:« Η ΚΟΡΙΝΑ ΕΜΕΙΝΕ ΑΒΟΗΘΗΤΗ ΓΙΑ 7 ΩΡΕΣ»

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τον τραγικό θάνατο της 28χρονης Κορίνας Λαβράνου σε δυστύχημα στη Γαύδο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA, η 28χρονη που επισκέφθηκε τη Γαύδο πριν λίγα χρόνια, είχε γοητευτεί από την ομορφιά του νησιού, τόσο που όπως είχε πει, ήθελε να μείνει μόνιμα εκεί.

Η κοπέλα πριν  λίγους μήνες, μάλιστα, είχε ένα τροχαίο με μηχανή και αποφάσισε να πάει στη Γαύδο για να αναρρώσει.

«Ήταν ένα κορίτσι που του άρεσε η ελευθερία», λένε άνθρωποι που τη γνώριζαν.

Όλα άρχισαν όταν η 28χρονη φοιτήτρια από την Κρήτη πήγε μια βόλτα με ένα φίλο της και εκεί, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, «λύθηκε» το χειρόφρενο, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να βρεθεί στο γκρεμό και η νεαρή κοπέλα να βρει τραγικό θάνατο.

Συγκλονίζει μαρτυρία κατοίκου της Γαύδου που έζησε λεπτό προς λεπτό τη διάσωση της κοπέλας, η οποία ήταν ζωντανή και ψυχοραγούσε για αρκετές ώρες αβοήθητη.

«Έξι η ώρα το πρωί κατάφερε και σκαρφάλωσε από τον γκρεμό ο οδηγός και ειδοποίησε ότι είχε γίνει ατύχημα. Έξι ώρα λοιπόν ενημερώθηκαν οι Αρχές στο νησί. Το κορίτσι ήταν ζωντανό και είχε τις αισθήσεις του, μιλούσε κανονικά και έμεινε εκεί αρκετές ώρες αβοήθητο. Δεν ξέρω τι έγινε και ποιους ενημερώσανε , γιατί όταν εγώ μίλησα και είπα ότι δεν υπάρχει άμεση ανταπόκριση μου είπαν όλοι ότι υπάρχει πρωτόκολλο που ακολουθούμε. Να σημειώσω  ότι ο  καιρός ήταν πολύ καλός, δεν υπήρχε πρόβλημα με τη θάλασσα που να μην μπορεί να έρθει το Λιμενικό, το Λιμενικό ήρθε με τους άνδρες της ΕΜΑΚ μία η ώρα το μεσημέρι».

Η κοπέλα ήταν ζωντανή μέχρι τις 10 η ώρα και μάλιστα σύμφωνα με τη μαρτυρία, ένας φίλος της 28χρονης κατέβηκε τον γκρεμό και της έδινε κουράγιο όσο περίμεναν να  έρθουν οι διασώστες.

Η γυναίκα καταληγεί: «Η κοπέλα ίσως είχε σωθεί αν υπήρχε άμεση βοήθεια από την Κρήτη. Στην Κρήτη δεν  υπήρχε ελικόπτερο να έρθει. Ολόκληρη Κρήτη και δεν υπήρχε ελικόπτερο. Αυτά είναι απαράδεκτα πράγματα. Είμαστε στο έλεος του Θεού».