Εντοπίστηκε ύποπτος για εμπρησμό: Όπου σταματούσε με το μηχανάκι, μετά από λίγο φούντωνε φωτιά

Εντοπίστηκε ύποπτος για εμπρησμό: Όπου σταματούσε με το μηχανάκι, μετά από λίγο φούντωνε φωτιά

Βρέθηκε ένας ύποπτος άνδρας που φέρεται να έβαλε τη φωτιά στο Νομό Ηλείας καθώς όπως αναφέρει ο δήμαρχος ο ύποπτος βρισκόταν κοντά στο μέτωπο. Ο δήμαρχος Πύργου ανέφερε ότι το σύστημα παρακολούθησης αλλά και κάτοικοι εντόπισαν ύποπτο εμπρησμού στην Ηλεία.

Το είπε ο αντιπεριφερειάρχης και ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, ο Νίκος Χαρδαλιάς στην επίσημη ενημέρωση της Τετάρτης (4/8) και δείχνει να επιβεβαιώνεται, καθώς όπως μεταφέρθηκε στο Open ο δήμαρχος του Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος εντοπίστηκε ύποπτος για εμπρησμό στην Ηλεία.

Οι αρχές είχαν αναφέρει σχετικά πως μέσα σε 2 ώρες είχαν ξεσπάσει 7 φωτιές σε διαφορετικά σημεία. Δεν ήταν μία, που από τα πεύκα εκδηλώθηκε και κάποια άλλη στη συνέχεια, αλλά ήταν σαν κάποιος να έβαζε συντονισμένα φωτιές.

Ο δήμαρχος Πύργου είπε λοιπόν στο Open, πως εντοπίστηκε από το σύστημα παρακολούθησης, ύποπτος με μηχανάκι. Εντοπίστηκε σε ένα μέτωπο που ξέσπασε αδικαιολόγητα από τη μεγάλη φωτιά, περίπου 2 χιλιόμετρα μακριά.

«Όπου σταματούσε με τη μηχανή, μετά από λίγο φούντωνε φωτιά» είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Πύργου.
Την κίνηση αυτή την παρατήρησαν και την επιβεβαίωσαν και κάτοικοι της περιοχής. Έχουν αποκλειστεί οι δρόμοι στην περιοχή, όπως και οι αγροτικοί και η αστυνομία τον αναζητά.

Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια